Egyre kisebb az esélye hogy Márki Zay győzöm?
Figyelt kérdés
Az összes politikus és politikai Facebook oldalon csak Márki Zay szidása megy, így szinte biztos hogy Dobrev fogja nyerni...2021. okt. 10. 17:36
21/27 anonim válasza:
#20 vagyok:
Egyébként más opció nem is igazán létezik.
Remélem van annyi logikád, hogy egy DK-szavazótól nem feltételezel fidesz voksot.
22/27 anonim válasza:
"A leváltáshoz kell, hogy azok is a Fidesz ellen szavazzanak, akik Dobrev indulása esetén nem szavaznak vagy a Fideszre." Lehet Mzp megszólítana 1-2 bizonytalan szavazót, viszont 1.2 megrögzött balliberális szavazót is elveszítene az összefogás, akik vagy nem szavaznának vagy a Kétfarkúra. Tehát a végeredmény kb ugyanaz lenne MZP-vel, mint Dobrevvel. Plusz ha az ellenzéki lsszefoga´s nyerne, valószinüleg a Dk lenne a legnagyobb frakció, úgy logikus, hogy a legnagyobb kormánypárt adja a minsizetrelnököt
23/27 anonim válasza:
Nem, nem a DK adja. Vagyis akkor adja ha Dobrev nyer. Erről szól a DK által is támogatott előválasztás. Ha byer MZP, a DK teljes erővel őt támogatja és fordítva.
24/27 anonim válasza:
#23-nak:
Komolyabb összegbe merek veled fogadni hogy ha Dobrev nyer, MZP s'gget csinál a szájából, és megmagyarázza hogy miért nem támogatja.
Egy fidesz-bérenc nem tehet majd mást.
Fogadunk?
25/27 anonim válasza:
Fogadjunk, de nem fog nyerni, hiába a Fideszes törekvés rá.
26/27 anonim válasza:
#24, #25-nek:
Mármint Dobrev nem fog szerinted nyerni? XD
Szerintem már eleve megnyerte.
Már leírtam: ha nagylelkűen az összes jobbikos szavazatot, és Karigeri szavazatainak felét is nekiadjunk, még mindig elbukta. De majd meglátjuk.
27/27 anonim válasza:
Ismét #24:
Sokan azt hiszik, hogy a százalék-számítás nem bonyolult dolog. Csak azt nem tudják, hogy a mennyiség-számítással ellentétben, nem lineáris!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!