Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyre kisebb az esélye hogy...

Egyre kisebb az esélye hogy Márki Zay győzöm?

Figyelt kérdés
Az összes politikus és politikai Facebook oldalon csak Márki Zay szidása megy, így szinte biztos hogy Dobrev fogja nyerni...
2021. okt. 10. 17:36
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
29%
Nyomul néhány felületen az MZP-trollhadsereg, de semmi esélyük. Ezzel a stílussal, ezzel a mentalitással elérték, hogy radbalosként a sokkal mérsékeltebb Dobrevre szavazzak, pedig nem volt ínyemre. De ez a fanatikus MZP-bandát már nagyon tenyérbemászó. A kevesebb néha több. Fontos tanulság.
2021. okt. 10. 17:37
 2/27 anonim ***** válasza:
26%

Klárika győz, ő lesz a hős

Klára erős, szíve bátor

Ő igazi kormányváltó 🙏👸❤💕💯

Végre egy igazán felkészült, csupa szív, emberekkel törődő miniszterelnök ASSZONYUNK LESZ

A nők megmutatják erejüket

G I R L B O S S 🌸

2021. okt. 10. 17:38
 3/27 anonim ***** válasza:
28%
Én az első fordulóban MZP-re szavaztam, de azóta nagyon kiábrándultam belőle. Dobrev nyert +1 szavazót a személyemben.
2021. okt. 10. 17:48
 4/27 anonim ***** válasza:
55%
Nekem az nem tetszik,hogy hiuan a "messiásnak"kiáltozta ki magát
2021. okt. 10. 17:49
 5/27 anonim ***** válasza:
21%

Szinte soha nem is volt esélye. A szuggesztióval próbálkozott, de ahhoz ő nagyon kevésnek bizonyult.

És nem MZP-t kezdték el először szidni, hanem ő ócsárolta Dobrevet és a DK-s szavazókat! Gyűlölet-politikával próbálkozott, ahhoz is kevésnek bizonyult. Dobrev támogatóinak a száma nem elhanyagolható az ő támogatottságához képest, ezért ostobaság volt egy ekkora tábornak beszólogatni. Meg is lett az eredménye, például a Face-n is láthatod.

2021. okt. 10. 18:08
 6/27 anonim ***** válasza:
28%

Ez az MZP elmebeteg.

Azt sugallja lhogy ha Dobrev győz akkor az azért lesz, mert a fidesz meghekkeli a választásokat.

Ez noooormális?

Elég lenne elmenniük szavazni Dobrevre.

[link]

2021. okt. 10. 18:16
 7/27 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem a politikai elitnek nem tetszik, hogy MZP ilyen sikeres. 12 év kényelem után most meg kell erőltetni magukat ha nem akarnak teret veszteni.
2021. okt. 10. 18:27
 8/27 anonim ***** válasza:
40%

1. Egoja túl nagy, nagyképű.

2. Beszállt Gyurcsány szövetségébe, úgy hogy el akarná számoltatni (?)

3. Azt nyilatkozta, hogy a kormány fele meleg, plusz belevette Orbán fiát is ebbe. Ilyet miniszterelnök jelölt nem tehet.

4. Beleszállt a DK-ba. Rettentő amatőr hiba, hiszen ha nyerne is rájuk mindenképpen támaszkodnia kell.

Szóval nem szimpatikus...

2021. okt. 10. 18:53
 9/27 anonim ***** válasza:
39%
Je reménykedjetek. Okkal támogatják olyan baloldaliak mint Botka László, vagy éppen Karácsony, és olyan jobboldaliak, mint Hadházy Ákos (tudjátok, ex Fideszes). Sokan Márki-Zay Péterben látjuk a reményt, hogy kivételesen egy hozzáértő ember kezébe kerüljön az ország.
2021. okt. 10. 19:03
 10/27 anonim ***** válasza:
27%

"A nők megmutatják erejüket"

Mosás, főzés, takarítás? Már nagyon ideje lenne...!

2021. okt. 10. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!