Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az osztrák kancellár, Kunz...

Ha az osztrák kancellár, Kunz egyetlen korrupciós ügy miatt lemondott, akkor Orbán Viktor és sleppje tizenegy évnyi korrupció után miért nem mond le?

Figyelt kérdés
Nem ez lenne a minimum? Így viszont hány évnyi börtönre kell számítaniuk?

2021. okt. 10. 04:29
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Mégis mit írtam neked? Az valaki más lehetett, mert én nem szoktam ráírni senkire. Engem is van aki meg szokott fenyegetni, ilyenkor rögtön megy a tiltás.
2021. okt. 11. 22:11
 22/26 anonim ***** válasza:
ooo akk bocsánat nem te voltál. nem is fenyewgetés hanem káromkodás meg minden féle (elküldött az anyámba stb.)
2021. okt. 12. 09:18
 23/26 anonim válasza:
Talán végre érezzük a különbséget!
2021. okt. 14. 17:28
 24/26 anonim ***** válasza:
Nem csak az osztrák emberek és politikusok tesznek az ellen, hogy a korrupt, hatalom mániás politikusokat elzavarják a fenébe! Csak a többi szomszédunknál és egy kissé távolabb kell nézni! Azok a kelet európai országok, akik Magyarországgal együtt lettek EU tagok, mind leköröztek minket! Ott nem csinálták meg az ország vezetői, hogy bármit törvénybe iktattak ami éppen a hatalomban tartásra vagy a kizsigerelésre vonatkozott! Azonnal utcán volt a nép vagy leváltották azt, aki megpróbált ilyet tenni. Nem kell olyan válaszokat írni erre a hozzászólásomra, hogy ez nem igaz! Ez nagyon is igaz! Ezek az országok már mind előttünk vannak. Magyarország az utolsó helyen áll! Köszönjük meg magunknak és az aljas szemét kormányunknak!
2021. okt. 16. 18:11
 25/26 A kérdező kommentje:
Csehországban dolgozom. Utolsó, egyet tudok veled érteni. Baromi sok ellentüntetés ment itt még a Covid alatt is.
2021. okt. 16. 18:42
 26/26 anonim ***** válasza:
faszbarmok
2021. okt. 16. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!