Ha az osztrák kancellár, Kunz egyetlen korrupciós ügy miatt lemondott, akkor Orbán Viktor és sleppje tizenegy évnyi korrupció után miért nem mond le?
Figyelt kérdés
Nem ez lenne a minimum? Így viszont hány évnyi börtönre kell számítaniuk?2021. okt. 10. 04:29
11/26 anonim válasza:
Orbán és a fidesz-horda minden erejével ragaszkodik a hatalomhoz!
Lemondásra csak államférfiak képesek - Orbán meg nagyon nem az!
12/26 anonim válasza:
Ilyen alapon a Gyurcsinak mit kéne csinálni?
Gallyra vágott egy országot, ezért rühelli minden 80as iq feletti választó de nem veszi a lapot 15 éve.
13/26 A kérdező kommentje:
Es Orban miert nem buntette meg Gyurcsanyt eddig? Lett volna ra alkalma. De tudjuk ha Gyrucsany nem lenne, akkor mar Orban sem. 😂
2021. okt. 10. 13:40
14/26 anonim válasza:
AZ a baj hogy míg Kunz ellen bízonyiték volt magyarországon csak a 60 éve marcsi nénik üvöltözik hogy orbán szar meg stb. pont olyanok mint a kérdező. azért nem büntette meg mert azzal az indokkal nem lehet bíróság elé állítani hogy tönkre tette az országot
15/26 anonim válasza:
Milyen korrupció? Milyen lopás? Ki állít ilyen csacskaságot? Orbán Viktor még soha egyetlen forintot sem vett el a magyar emberektől! A Gyurcsány, az igen! És erre 2,8 millió tanúja van!
16/26 A kérdező kommentje:
Ez kb annyira igaz, mint hogy Gyurcsanybszemelyesen lovetett ki tobb szemet.
2021. okt. 10. 18:52
18/26 anonim válasza:
17: az iróniát a neten mindenhol :) jellel szokták jelezni, mivel írásban a hangsúly nem megy át.
Szívesen!:)
19/26 A kérdező kommentje:
Mivel tele van ez az oldal trollokkal is, sosem lehet tudni, hogy ki gondolja komolyan, és ki az aki ironizál.
2021. okt. 10. 21:48
20/26 anonim válasza:
ugyan nem gyurcsány lövette ki de ő is beleegyezett h alkalmazzák az erőszakot . amugy a kérdés kiírója nekem olyan levelekt írogat hogy prímit szánalmas idióta vagyok azért mert van egy véleményem. én is tiszteletben tartom h nektek mi a véleményetek és nem kezdek zaklatni másokat akik más véleményen vannak mint az idióta kérdező. sőt mivel nem vagyok egy elvakult fidesz fan akkor ha valaki értelmesen elmagyarázná h miért szavazzak az EÖ-re akkor talán át is álnék (de nem olyn ember aki úgy magyaráz ha felhozok rá egy ellen érvet rögtön elkezd kapálózni és káromkodi) HAJRÁ FIDESZ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!