Az új kormány hogy fogja megakadályozni hogy közöttük
ne legyen olyan osztogatás,korrupció mint ami most van?
Ők eleve becsületesek, úgy születtek.😉
2021. szept. 28. 11:49
Klárika mindenkit elszámoltat majd, saját kormánya tagjait is meg a hozzá közelállókat szintén.
2021. szept. 28. 11:50
Úgy, hogy Hadházi Ákos lesz a Korrupcióellenes Ügyészség vezetője, állatorvosi végzettséggel. 😁
2021. szept. 28. 11:52
Az elszámoltatás miatt nem mer majd senki újabb korrupcióba keveredni, senki nem akar börtönbe kerülni.
2021. szept. 28. 11:53
Eleve nem egy olyan monolit lesz mint a fidesz, vagyis nem csak ellenzékük lesz, de egymásra is oda tudnak figyelni.
Plusz én hiszek benne, hogy komolyan gondolják..legalábbis az első években.
Tulajdonképpen a baj ott kezdődik szeerintem, amikor egy politikus elhiszi magárról, hogy "az isten is bakternek teremtette".
2021. szept. 28. 11:55
Mind szemenszedett becsületes! Gyerekkorukban se loptak az önkiszolgálóban bocicsokit!
2021. szept. 28. 11:57
Nem megakadályozni, hanem elősegíteni szeretnék
2021. szept. 28. 12:12
4 Érdekes, akkor hogyan lehet hogy a Bp-i közbeszerzéseket a bűnöző Czeglédi Csaba és a Strabag nyerte el? Még kormányon sincsenek. Érdekes
2021. szept. 28. 12:14
3# így van...Az a Hadházy Ákos, aki állatorvosként vagyonokat keresett...én is rákényszerültem kétszer.
Csinált "szőnyegbombázást" a kutyámon ( értsd, valamelyik injekció majd használ), csillagászati áron, de számlát azóta sem kaptam 🤔🤔🤔
2021. szept. 28. 12:15
Én abban bízom, hogy
1) muszáj felmutatniuk valamit. Azért ne legyenek illúzióink pár kishalat lehet csak kifogni, minden más törvényesen zajlik.
2) A pártok egymás torkán tartják a kést, így aki lop azt a többi leszúrja.
2021. szept. 28. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Sötét mód bekapcsolása
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK |
Szabályzat |
Jogi nyilatkozat |
Adatvédelem |
Cookie beállítások |
WebMinute Kft. |
Facebook |
Kapcsolat:
info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!