Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fél Orbán-kormány homoszexuá...

A fél Orbán-kormány homoszexuális?

Figyelt kérdés

Orbán egyetlen fiú gyermeke után a fél fidesz-kdnp kormányról mondják nem hetero. Eddig is sokról beszélték, de Szájer Józsi esetében is tagadták. Sok orgiázóról is hallani. Nem szokványos, hogy egy kormányban ilyen sokan azonos neművel létesítenek párkapcsolatot, most mégis ezt az értesülést erősítette meg több ellenzéki párt közös miniszterelnök jelöltje is.

[link]

2021. okt. 9. 22:28
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
11-es, MZP Nem Gulyásra Gondolt, mivel ő Fideszes és nem KDNP-s, 2 KDNP-s miniszter van, Semjén Zsolt és Süli János, kettejük közül Semjén szólalt fel a melegek ellen, ergo rá gondolt, Süli az energiáit arra égeti el, hogy valahogy nyitva tartsa a szemét és ne aludjon be a Parlamentben. Azaz MZP Semjén Zsoltra utalt, hogy fiúkája van.
2021. okt. 9. 23:08
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Semjén lesz az, akire gondolt.
2021. okt. 9. 23:09
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Nyert egy szaloncukrot :))

2021. okt. 9. 23:10
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
14-es köszi, remélem zselés vagy kókuszos :)
2021. okt. 9. 23:13
 15/27 anonim ***** válasza:
78%

Mindenben álszentek.

Most belelestem a Higyüli live-ba. Feldobta a Youtube, mondom akkor megnézem, még mindig Németh Sándor tartja-e a "misét". Igen, ő.

Éppen erről beszélt:

Mindenki maga felelős a sorsáért, az aktuális poitikai erő nem. De sok idióta van, akik a saját rossz döntéseikért és az abból eredő problémáikért a kormányt hibáztatják. Ezek az idióták akarják lecserélni az aktuális kormányt. Sok ilyen idióta van.

...

Németh fenti gondolatmenetét követve, ezek szerint választásokra sem lenne szükség, hiszen a politikai elit soha nem felelős semmiért, mi magunk vagyunk felelősek mindenért. Tovább folytatva a gondolatot, ez alapján 2010-ben sem kellett volna leváltani azt a kormányt. Mert az a kormány sem tehetett semmiről, csak mi.

Ez egy hatalmas logikai bukfenc, ez egyértelmű. De Németh nem hülye, hogy ne látná ezt a logikai hibát. Ezért már csak az a lehetőség marad, hogy arra igyekszik rávenni a híveit, hogy szavazzanak a Fidesz-KDNP-re és még véletlenül se valamelyik ellenzéki, a kormányt leváltani akaró pártra.

Ez bizony álszentség. Idiótázza az ellenzéki szavazókat (nem mondta ki, hogy ellenzékiek, de egyértelmű kikről beszélt), ugyanakkor ő igyekszik rávenni a híveit, hogy szavazzanak a Fidesz-KDNP-re, azaz hogy maradjanak.

2021. okt. 9. 23:26
 16/27 A kérdező kommentje:

Terry black 32 meleg és pedofil nevét lehetett be a kormányból, akiket nyilvánosságra hoz ha Semjén nem mond le. 3 nevét tett ki akkor: Semjén, Szájer, Vona.

[link]

2021. okt. 10. 00:48
 17/27 anonim ***** válasza:
34%
Ez statisztikailag szinte lehetetlen (a népesség 1-5% meleg). Ha csak nem volt kritérium be lépésnél, nem hiszem, hogy ez lenne a helyzet.
2021. okt. 10. 08:12
 18/27 anonim ***** válasza:
belépésnél*
2021. okt. 10. 08:12
 19/27 anonim ***** válasza:
66%

16-ra:

Vona Gábor nem volt kormánytag, hiszen a Jobbik tagja és elnöke volt. Utána pedig pert nyert ebben az ügyben Terry Black ellen.

Szerintem T.B. ezzel kapcsolatos szövegeit nem kell komolyan venni.

Akit még emlegetnek a Fideszből melegséggel, az Kocsis Máté. Ungár Klára is vádolta ezzel. Erről annyit tudok, hogy Kocsis is pert nyert Ungár ellen ebben az ügyben (magyarul: Ungár az égvilágon semmivel sem tudta alátámasztani ezt az állítását). És egyébként Kocsis Máté felesége egy kifejezetten csinos nő, míg Szájer felesége (Handó Tünde) ronda, mint a lóharapás - talán pont az elhanyagoltság miatt.

2021. okt. 10. 18:34
 20/27 anonim ***** válasza:
78%

19-es, ha jól értelmezlek, meleg csak az lesz, akinek ronda a nője, akinek csinos az maradt hetero ? (xD, Te jóóóó isten :D) véletlenül sem azért, mert izgatja vagy vágyik a f.szra az illető férfi, hanem, mert ronda a nője és, ahelyett, hogy egy másik csinosabb nő után menne, inkább a f.szikkal vigasztalja magát, ugye jól értelmezem a logikádat.. ? xD

Semmit nem jelent, hogy a bíróság kinek adott igazat, jó ember, ez szimplán bizonyíték kérdése az egész, én sem tudom neked most azonnal bizonyítani, hogy d.gtam Borbély Ádámmal, ennek ellenére megtörtént, ha bíróság elé vinne, simán ő nyerne ellenem, mivel nem fotóztam le nem vettem fel kamerára és rágalmazásért kérhetnék bocsánatot meg fizethetnék neki, ettől még sunyiban továbbra is meleg maradna és továbbra is járna meleg partykra.

2021. okt. 11. 00:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!