Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fél Orbán-kormány homoszexuá...

A fél Orbán-kormány homoszexuális?

Figyelt kérdés

Orbán egyetlen fiú gyermeke után a fél fidesz-kdnp kormányról mondják nem hetero. Eddig is sokról beszélték, de Szájer Józsi esetében is tagadták. Sok orgiázóról is hallani. Nem szokványos, hogy egy kormányban ilyen sokan azonos neművel létesítenek párkapcsolatot, most mégis ezt az értesülést erősítette meg több ellenzéki párt közös miniszterelnök jelöltje is.

[link]

2021. okt. 9. 22:28
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
80%

Miért te nem hallottad mi történt múltkor a kormányűlésen ?

Orbán feltette a kérdést

- Tegye fel az a kezét aki a lányokat szereti.

- Nem rád gondoltam Judit.

2021. okt. 9. 22:33
 2/27 anonim ***** válasza:
87%
Most, hogy így belegondolok milyen körülmények között alakult meg a párt, nem csodálkoznék, ha az öreg rókák között volna jó pár meleg.
2021. okt. 9. 22:34
 3/27 anonim ***** válasza:
82%
Nem az a baj hogy bzik, hanem hogy gyűlöletkampányt csinálnak.
2021. okt. 9. 22:37
 4/27 anonim ***** válasza:
68%
Ellenzéki oldalon is el kellene dönteni, hogy most számít a szexuális irányultság vagy nem.
2021. okt. 9. 22:38
 5/27 anonim ***** válasza:
50%
Nekem mindegy csak ne tegyék kötelezővé.
2021. okt. 9. 22:39
 6/27 anonim ***** válasza:
55%
#3 Egy vicc után férgezel... Az erkölcsi magasság ugye:)
2021. okt. 9. 22:41
 7/27 anonim ***** válasza:
75%

Mivel anonim ez az oldal, így bátran leírhatom nektek, hogy egy meleg Fideszest eléggé közelről ismerek... Borbély Ádám a Fidelitas Budapesti elnöke, akiről még azt is tudom, hogy a Fidesz őt fogja indítani Zuglóban Hadházy ellen.

Borbély Ádám meleg és hasonló dolgok izgatják, mint Szájer Józsefet, azaz a hétvégi 1-2 napos groupen partyk. Ettől eltekintve, volt egy két vitám vele, hogy saját magát köpi pofán, mikor a fideszt védi a melegek ellen, kicsit érdekes ez, de ettől eltekintve értelmes normális srác (volna). Jaaa és sajnos nagyon könnyen sértődik, ha kritikát kap, ebből kiindulva nem tudom, hogy fog majd vitázni, ha lesz ilyen egyáltalán.

2021. okt. 9. 22:56
 8/27 A kérdező kommentje:

#8 igen, de van még ám ott bőven..

Ezeken a fideszes meleg orgiákon kábítószer használatról is hallani lehet..

2021. okt. 9. 23:01
 9/27 anonim ***** válasza:
88%

Végigolvastam a 444.hu cikkét. Van egy tippem, ki az a miniszter, akire utalhatott. Gulyás Gergely min.elnökséget vezető miniszterre tippelek. 40 éves sikeres jogász, államigazgatási szakember, politikus - és nincs (nem is volt) felesége, nincs gyereke. És elég "érdekes" tekintete van. ;-)

Az "egyik legfontosabb és leghomofóbabb" KDNP-s politikus lebukását kaján örömmel várom, őrá nincs tippem. :-))))

Ez így természetesen nem a "fél kormány", csak azért szól nagyot minden ilyen botrány, mert jól mutatja, milyen tudathasadásos emberek vezetik az országot.

Amikor Ungár Klára (SzDSz) felvállalta, hogy leszbikus, semmiféle botrány nem volt.

2021. okt. 9. 23:01
 10/27 anonim ***** válasza:
61%
9-es, sajnos igen, de nem csak melegek használják, hanem gyakorlatilag mindenki chemezik, heterok, biszexek..stb mindenki a bulikon partikon, mikor voltam grupikban, akkor én csak alkoholizálok, mert a chemnek szexuális téren van 1-2 negatív hatása, amit jobb kiküszöbölni, mások meg úgy oldják meg, hogy pörgetőt rászednek még, hogy ne lankadjon a figyelem... undi, de ez van. :)
2021. okt. 9. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!