A fél Orbán-kormány homoszexuális?
Orbán egyetlen fiú gyermeke után a fél fidesz-kdnp kormányról mondják nem hetero. Eddig is sokról beszélték, de Szájer Józsi esetében is tagadták. Sok orgiázóról is hallani. Nem szokványos, hogy egy kormányban ilyen sokan azonos neművel létesítenek párkapcsolatot, most mégis ezt az értesülést erősítette meg több ellenzéki párt közös miniszterelnök jelöltje is.
Miért te nem hallottad mi történt múltkor a kormányűlésen ?
Orbán feltette a kérdést
- Tegye fel az a kezét aki a lányokat szereti.
- Nem rád gondoltam Judit.
Mivel anonim ez az oldal, így bátran leírhatom nektek, hogy egy meleg Fideszest eléggé közelről ismerek... Borbély Ádám a Fidelitas Budapesti elnöke, akiről még azt is tudom, hogy a Fidesz őt fogja indítani Zuglóban Hadházy ellen.
Borbély Ádám meleg és hasonló dolgok izgatják, mint Szájer Józsefet, azaz a hétvégi 1-2 napos groupen partyk. Ettől eltekintve, volt egy két vitám vele, hogy saját magát köpi pofán, mikor a fideszt védi a melegek ellen, kicsit érdekes ez, de ettől eltekintve értelmes normális srác (volna). Jaaa és sajnos nagyon könnyen sértődik, ha kritikát kap, ebből kiindulva nem tudom, hogy fog majd vitázni, ha lesz ilyen egyáltalán.
#8 igen, de van még ám ott bőven..
Ezeken a fideszes meleg orgiákon kábítószer használatról is hallani lehet..
Végigolvastam a 444.hu cikkét. Van egy tippem, ki az a miniszter, akire utalhatott. Gulyás Gergely min.elnökséget vezető miniszterre tippelek. 40 éves sikeres jogász, államigazgatási szakember, politikus - és nincs (nem is volt) felesége, nincs gyereke. És elég "érdekes" tekintete van. ;-)
Az "egyik legfontosabb és leghomofóbabb" KDNP-s politikus lebukását kaján örömmel várom, őrá nincs tippem. :-))))
Ez így természetesen nem a "fél kormány", csak azért szól nagyot minden ilyen botrány, mert jól mutatja, milyen tudathasadásos emberek vezetik az országot.
Amikor Ungár Klára (SzDSz) felvállalta, hogy leszbikus, semmiféle botrány nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!