A Jobbiknak a sváb származásúakkal is baja van?
Figyelt kérdés
2010. szept. 1. 20:43
22/30 anonim válasza:
"nem olyan ellenséges kultúrából jönnek" JOBBIK FAIL! -.-
23/30 anonim válasza:
Például anyám félig sváb, kiskorában tudott svábul, mégis 100%-ig magyarnak tartja magát, ahogy anno Puskás is, és ők eleve úgy viselkednek, mint mi magyarok. Mutass nekem egy félzsidót, zsidót, aki teljesen magyarnak tartja magát, kicsit sem zsidónak, és nincs benne semmi zsidós. Ez azért nehéz, mert pont ők a kirekesztők, rasszisták. A cigányokkal meg igenis van probléma, egyes országokban le is lőhetik őket.
24/30 anonim válasza:
A zsidóbűnözést elítélik, a szomszéd Kohn néniket nem.
A cigánybűnözést elítélik, a cigányságot nem. Öket felemelni, nevelni, művelni akarják. Még akkor is, ha lehetetlen vállalkozásnak tűnik.
A svábbűnözést (ha van olyan) elítélik, a svábokat nem.
25/30 A kérdező kommentje:
Apia részről minden felmenőm,akiről tudok sváb nevű apa és magyar nevű anya.(7 generáció,szépnagypapám papája,anyukája magyar nevű)
Anyai részről a szépnagymamám volt sváb eredetű nevű!
Ez minek számít?
2010. szept. 2. 21:01
26/30 anonim válasza:
Mit izgat hogy milyen nevű meg hogy minek számít? Jó emberek voltak vagy nem?
27/30 anonim válasza:
Nem, jól figyelj: a Jobbiknak csak a svábbogarakkal van bajuk szerintem:)
28/30 A kérdező kommentje:
Utolsó,ezt mire érted???
2010. szept. 22. 20:53
29/30 anonim válasza:
Én is voltam jobbikos....nade inkább a cigányokat utálják, néhányan a zsidókat, néhányan a szlovákokat, meg ilyesmi, szóval lehet akárkit, de a svábok utálatára nem találtam pédát: a svábbogarak viszont nem jóóók:D XD
30/30 A kérdező kommentje:
És miért változott a véleményed?
2010. szept. 23. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!