Sváb száramzásuakkal nincs baja, de másokkal sincs!
Egy jobbikos.
2010. szept. 1. 21:13
12/30 anonim válasza:
A svábok nem olyan ellenséges kultúrából jönnek, mint a zsidók, és sokszor teljesen asszimilálódnak, a zsidóknál ez ritka sajnos.
2010. szept. 1. 21:15
13/30 anonim válasza:
Én valahogy nem tudom megkülönböztetni a svábot a többségi társadalomtól. Egyébként is, nem a származásuk miatt van baj a cigányokkal se, hanem azért amilyen a többségük. (És szerintem 1 nagy érv a Jobbik mellett, hogy ennek az egy pártnak van a cigányokra valamilyen megoldásuk, emellett szerintem NEM lehet elmenni, hogy egy elég nagy számú kisebbség nem tud beilleszkedni a többségi társadalomban.)
2010. szept. 1. 21:20
14/30 anonim válasza:
A főpolgármester jelöltjüket Staudt Gábornak hívják...:)
(aki mellesleg egy nagyon jóképű srác)
2010. szept. 1. 21:32
15/30 anonim válasza:
"A Jobbiknak csak a zsidókkal és a cigányokkal van baja! A megoldásai pedig kirekesztők,rasszisták!"
Kérlek, írd le nekem azt a programpontjukat, ami kirekesztő, vagy rasszista!
(miért van olyan érzésem, hogy erre a kérdésre megint nem fogok választ kapni? locsogás megy, alátámasztás nem)
2010. szept. 1. 21:34
16/30 anonim válasza:
A Jobbik nagyon sok nyilatkozata erősen rasszista,és aki ezt
nem látja az elfogult!Nem cigánybűnözés van,hanem bűnözés,és
nem kell e szerint megkülönböztetni az embereket.
Aki lop elkell itélni,ha cigány,ha magyar,sőt én azt is bevezetném,hogy a kiskorú bünözőket is ellehessen valahogy
itélni!
2010. szept. 1. 21:51
17/30 anonim válasza:
Mekkorák ezek a kérdések!! LooooooOOOOOOooooooL
"Én sváb származású vagyok,eddig rájuk is szavaztam,és ha elítélnek,akkor nem szavazok rájuk.Ezért kérdeztem!"
Hihetetlen vagy! :O
2010. szept. 1. 22:10
18/30 anonim válasza:
Bennem is sváb, a nagyapám apja félig német volt. De leszarom az összes pártot, mert mind mögött ugyanazok állnak, a jobbikban is ott vannak a zsidók, Pl a PŐSZE is az, a szerencsejáték ZRT volt igazgatója, Vona Gábornak sem vona volt a neve, ezeket mind egy volt jobbikos ismerősömtől tudom, de arra rájöttem magamtól is hogy kik irányítják, az összes többi párt sem külömb!
2010. szept. 1. 22:16
19/30 anonim válasza:
Ez nekem új....már a svábokkal is van valami gondjuk??Nem elég nekik a cigányok és a zsidók? Másfelöl én úgy gondolom,hogy ez szintén a média kreálmánya,hogy a Jobbikot lejárassa,mondjunk nem kell a lejáratáshoz a média,mert a Jobbikon belül ennélkül is belső viszályok vannak!
2010. szept. 1. 22:54
20/30 anonim válasza:
Akinek van valami sütnivalója az előtt lejáratja saját magát a Jobbik. Akinek meg nincs annak mindegy hogy mit beszélnek.
Ha valaki úgy gondolja hogy az ország baját csak a zsidók és cigányok okozzák, ajánlanám neki egy középiskolai történelemkönyv sűrű olvasgatását és a világban nyitott szemmel járást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!