Amennyiben Márki-Zay Péter elveszíti az előválasztás második fordulóját is, támogatni fogja az ellenzék munkáját a továbbiakban, vagy nem fogadja el az eredményt, és áskálódik majd a többiek ellen?
11 Ha egy torna első meccsét elveszíted, akkor azt elveszítetted. A torna végső eredményéről nem írtam, hanem feltételes módba tettem. Az első meccs már történelem.
De túl van ragozva, megkaptuk a választ.
"7 Úgy nyert Hódmezővásárhelen, hogy minden párt támogatta. Az előválasztás első körét pedig elveszítette."
Ennek az ellenkezőjét nem állítottam én sem. Azt viszont szintén állítom, hogy Márki-Zay költötte a legkevesebb kampánypénzt az előválasztás során.
De teljesen mindegy, mert nem vesztette el a második fordulót, akkor vesztette volna el, ha be sem került volna.
15. "Egyébként persze hogy elfogadja, többször megerősítette már interjúkban is, vitákban is, hogy ha Dobrev nyer, természetesen beáll mögé, ahogy mindenki más"
Meg azt is mondta többször, hogy visszalép. Még meg sem választották, máris hazudozik. Remélem meg sem választják
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!