Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Rogán Antal féle korrupciós...

Rogán Antal féle korrupciós botrány is el lesz felejtve?

Figyelt kérdés

Ez megint ugye lipsi féle próbálkozás, hogy a Fideszt így járassák le?

[link]

[link]

[link]

tegnap 14:50
A kérdező szavazást indított:
Igen, ez nem akkora ügy
A Fidesz ezzel is jelentősen veszt a népszerűségéből
Nem, ez talán az egyik legkomolyabb fideszes botrány
11 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
18%

Ha mondjuk véletlen 1 hónap múlva sztornó lesz az ellene hozott szankció akkor is fogsz kérdést kirakni arról, hogy te mindig is tudtad, hogy nem korrupt a Tóni?

Ha lenne ügy akkor ezeken az infókon nem ülnének a demokraták hanem már rég megszellőztették volna legalább a sajtó számára. Ez dupla haszon lett volna nekik, mert Trumpon is lehetett volna ütni egyet, hogy micsoda emberekkel barátkozik.

tegnap 14:59
 2/7 anonim ***** válasza:
1# pontosan erre gondoltam 👍👍
tegnap 15:12
 3/7 anonim ***** válasza:
25%
Igen, el lesz felejtve.
tegnap 15:37
 4/7 anonim ***** válasza:
43%
Nem, bukni fog
tegnap 15:49
 5/7 A kérdező kommentje:
#1 minden kétséget kizáróan biztos vagy abban, hogy Rogán ártatlan ember. Tudod, csak az ellenzék a hazaáruló, a fidesz nem:).
tegnap 16:19
 6/7 anonim ***** válasza:

#5 Szövegértés megy? Hol írtam, hogy biztosan ártatlan? Ellenben a kérdésedből nekem az jött le, hogy te biztos vagy, hogy Rogánnak ezért felelnie kell és nem tetszik, hogy esetleg ezt csomóan nem veszik komolyan és el lesz neki felejtve.

Arra vagyok kíváncsi, hogy ha egy republikánus vezetés pont az ellenkezőjét fogja vele kapcsolatban mondani, mint amit most a demokraták akkor te mit fogsz gondolni? Ha olyant mond valaki ami beleillik a világképedbe akkor az tuti igaz, nem számítanak még a feltűnően gyanús körülmények se, ha meg valami azzal ellenkezőt akkor arról mit gondolsz?

tegnap 16:29
 7/7 A kérdező kommentje:

Ja igazad van, mert ugyan kérdezni szerettem volna, mégis pontot tettem a mondatom után. Én biztos vagyok abban, hogy az ellenkezője fog kiderülni. Egyébként szerintem semilyen gyanús körülmény nincs, mert abszolút korrupt az egész magyar kormány, ezt minden józan gondolkodású ember így látja. És itt szerintem nem is az én világképem a döntő, hanem az, hogy végre egyre kevesebben hisznek a fidesznek. Érdekes, hogy a magyar embert ennyire okosan megvezették, a narancsködből egyesek 14 év után sem látnak ki.

Ha valaki olyat mondd, ami bele is illik a világképembe akkor utána nézek, de ez az ellenkezőjére is igaz.

tegnap 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!