Karácsony Gergely miért nem mer kiállni a választók elé az óbudai korrupciós botrány ügyében?
Figyelt kérdés
aug. 24. 16:39
1/14 anonim válasza:
Mikor mert ő bármit is a facebookozáson kívül? :))
2/14 anonim válasza:
Ahogy 0rban is kiállt Völner ügyében?
4/14 A kérdező kommentje:
2
igen, ugyanolyan gyáva Karácsony !
aug. 24. 16:47
5/14 anonim válasza:
Minek álljon ki nem ő csinálta,
Orbán kiállt mikor a haverja az ereszcsatornán mászkált , nem.
6/14 jpeacefuler válasza:
Hát erről most hallgat a baloldali média is. Pedig elég hírértékű, ha egy fővárosi kerületi polgármester és alpolgármester le van tartóztatva. Valamit illene reagálni rá Karácsonynak. Ha mást nem, legalább azt, hogy igen tud róla és reménykedik, hogy a hatóságok mihamarabb a végére járnak az ügynek és az érintettek vállalják a felelősséget. Nem nagy szavak ezek, de ennyit elvárhatnánk a főpolgármesterúrtól.
7/14 anonim válasza:
Én sem értem, én rászavaztam, de úgy látszik ő is egy sunyi róka ahogy a többi is.
8/14 anonim válasza:
Már rég reagált, a "balos" média is megírta.
10/14 anonim válasza:
Mi köze hozzá de most őszintén, ő csinálta nem.
Neked ha a szomszédod lop akkor te vagy a bűnös?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!