Karácsony szavazói Dobrev Klára vagy MZP mögé állnak be?
Figyelt kérdés
2021. okt. 9. 02:58
1/10 anonim válasza:
Bárcsak észrevetted volna, hogy lehet szavazást csatolni a kérdéshez. Bárcsak!
2/10 anonim válasza:
Majd eldöntik. Vagy nem; ez esetben otthon maradnak.
3/10 anonim válasza:
Szerintem olyan 60-75 %-ban MZP mögé. A pontos százalékot egy drága közvéleménykutatás sem igazán tudná megmondani. Pedig nagyban ezen múlik a kimenetel. Meg persze a jobbik szavazókon. Hiába tolja Jakab a seggét Dobrevhez - bár nem kimondva, hogy őt támogatja - a szavazói valószínűleg hasonlóan kb 2/3 arányban, ha nem több MZP felé húznak.
4/10 anonim válasza:
Én jobbikos vagyok, de úgy látom hogy csak Gyur.. Dobrev lesz képes az elszámoltatásra! És Gyur... Dobrev sohasem hazudik, nem szokása!
5/10 A kérdező kommentje:
Én Karácsonyra szavaztam, de a jobboldali, konzervatív MZP-re nem fogok
2021. okt. 9. 14:12
7/10 A kérdező kommentje:
Ezért kérdeztem, hogy a többi Karácsony szavazó mit gondol.
Én nem akarok egy neoliberális jelöltet tamogatni
2021. okt. 9. 14:15
8/10 anonim válasza:
A facebook oldalán a sok csalódott azt írta, hogy el se fog menni, de szerintem addigra csillapodni fognak a kedélyek.
10/10 anonim válasza:
Én csak Zuglóra tudok gondolni, mint megtörtént példára. Volt ott Karácsony megválasztva már és most Hadházy vitte Tóth Csabával szembe. Szóval többség ráment ottani körülményekben egy anti-establishment jellegű jelöltre. Tudom nem az, de értékekben anti-establishmentre emlékeztető. Nyilván erre kis Zuglóra egyedül nem áll meg.
Itt mindenki neoliberális már. Ez nem egy csetintésre váltótatható.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!