Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hazudott Karácsony Gergely?

Miért hazudott Karácsony Gergely?

Figyelt kérdés
Szerdán azt mondta, hogy nem lép vissza, akkor se ha elüti a villamos. Erre most pénteken visszalépett. Miért hazudott?

2021. okt. 8. 12:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
39%

#10 Mutasd már meg nekem kérlek MZP pártját! Melyik párt s az ellenzéki összefogásból amelyik Márki-Zay pártja és őt indítja?

Ja, hogy nincs is olyan?

Akkor megmondanád nekem hogy mégis mitől lesz más az ha Márki-Zay-nak nevezik a dk+mszp+p+jobbik+momentum+lmp összefogás közös listájának kampányarcát, mintha Dobrevnek vagy Karácsonynak hívják a dk+mszp+p+jobbik+momentum+lmp összefogás közös listájának kampányarcát?

2021. okt. 8. 13:05
 12/14 anonim ***** válasza:
53%

11# így van...

Márki kinek a programját hajtaná végre???

Logikus, hogy az ellenzéki Összefogás programját.... amelyik tele lesz DK s és Jobbikos honatyákkal!!!

Akkor miről beszélünk??

2021. okt. 8. 13:08
 13/14 anonim ***** válasza:
51%

#9!

OK, tehát Karácsony ezek szerint csak egy töketlen, döntésképtelen hazudozó.

De akkor miért Gyurcsánnyal vonult be a városházára? Miért Karácsony küzdött azért, hogy 2014-ben és 2018-ban bevegyék az ellenzéki buliba a DK-t? Miért Gyucsány embereivel van körülvéve a városházán? És miért tolták el a 2. fordulót KariGeri és MZP magánszáma miatt?

Ha őszinte lett volna a Dobrevezése, akkor Dobrev szólt volna, hogy Srácok, ideje eldönteni, mert holnap indul a 2. forduló.

2021. okt. 8. 14:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Előttem két villamos, apád segge csillagos!
2021. okt. 9. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!