Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nő a szemedben Karácsony, ha...

Nő a szemedben Karácsony, ha visszalép?

Figyelt kérdés
Szerintem megteszi a legtöbbet, ami tőle telik a kormányváltás érdekében, amennyiben a választás nem egy kamu.
2021. okt. 7. 22:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
Számomra totál lényegtelen, se pozitív, se negatív irányba nem fog változni a szememben.
2021. okt. 7. 22:01
 2/13 anonim ***** válasza:
21%
Nem, sőt végképp elvágja magát ha beáll Náci Zaj mögé
2021. okt. 7. 22:04
 3/13 anonim ***** válasza:
63%
Eddig is nőnek tartottam.
2021. okt. 7. 22:06
 4/13 A kérdező kommentje:

Miért náci? Komoly vagy 😂

Tudod mit jelent a náci? Olvass utána...

2021. okt. 7. 22:06
 5/13 anonim ***** válasza:
74%
Karácsony eddig és ezután is egy rovarral lesz egyenlő a szememben.. 0 tudás, csak élősködés
2021. okt. 7. 22:08
 6/13 anonim ***** válasza:
83%

nőne igen.

mert ha logikusan nézzük dobrevet megverni nem tudja, cserébe nem állna be mögé a se a jobbik se a momentum szavazóbázis se a vidéki szavazók.

de szerintem nem teheti meg a visszalépést, a kampányára fordított anyagi befektetés miatt.

am ez nekem titok, hogy hogyan kapott ő ennyi óriásplakátot 1 kis párt tagjaként?

ezeket nem a fidesz sajátította ki mind?

szóval elég sza r szituban van karácsony, mert az országos, nem fővárosi, hanem az országos előválasztási jelöltséget dobrevnek és márkynak kellene lezsugázni.

2021. okt. 7. 22:08
 7/13 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem el sem kellett volna indulnia.

Polgármester akart lenni, megválasztották. Főpolgármester akart lenni, megválasztottuk. Csinálja azt. Van még három éve, és ha az összefogás győz, akkor pénz is lesz a város üzemeltetéséhez.

2021. okt. 7. 22:17
 8/13 anonim ***** válasza:
52%

Ügyifogyi Geri nemrég még ezt üzente:

[link]

Ehhez képest úgy tűnik, hogy még egy mikropárt vezetőjét (MZP-t) sem képes legyőzni az előselejtezőben. (Akkor meg mi a faxért kellett elvállalnia, ugye?) :)

2021. okt. 7. 22:21
 9/13 anonim ***** válasza:
96%
7 Márki-Zay is polgármester, Dobrev meg EP-képviselő. Ezek is ötéves küldetések, ennyi erővel ők is csinálják végig.
2021. okt. 7. 22:25
 10/13 anonim ***** válasza:
87%

#7!

És azt se felejtsük el, hogy miniszterelnök akart lenni, nem választották meg!

2021. okt. 7. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!