Nő a szemedben Karácsony, ha visszalép?
Miért náci? Komoly vagy 😂
Tudod mit jelent a náci? Olvass utána...
nőne igen.
mert ha logikusan nézzük dobrevet megverni nem tudja, cserébe nem állna be mögé a se a jobbik se a momentum szavazóbázis se a vidéki szavazók.
de szerintem nem teheti meg a visszalépést, a kampányára fordított anyagi befektetés miatt.
am ez nekem titok, hogy hogyan kapott ő ennyi óriásplakátot 1 kis párt tagjaként?
ezeket nem a fidesz sajátította ki mind?
szóval elég sza r szituban van karácsony, mert az országos, nem fővárosi, hanem az országos előválasztási jelöltséget dobrevnek és márkynak kellene lezsugázni.
Szerintem el sem kellett volna indulnia.
Polgármester akart lenni, megválasztották. Főpolgármester akart lenni, megválasztottuk. Csinálja azt. Van még három éve, és ha az összefogás győz, akkor pénz is lesz a város üzemeltetéséhez.
Ügyifogyi Geri nemrég még ezt üzente:
Ehhez képest úgy tűnik, hogy még egy mikropárt vezetőjét (MZP-t) sem képes legyőzni az előselejtezőben. (Akkor meg mi a faxért kellett elvállalnia, ugye?) :)
#7!
És azt se felejtsük el, hogy miniszterelnök akart lenni, nem választották meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!