Örültök, hogy visszalép Karácsony? MZP le tudja nyomni egyedül Dobrevet?
Figyelt kérdés
2021. okt. 7. 20:01
11/14 anonim válasza:
Karacsony ha visszalep szomoru leszek. O lett a 2. MZP a 3.
12/14 anonim válasza:
MZP-nek innentől semmit nem kell csinálnia, a Gyurcsány-ellenérzés probléma nélkül az előválasztás győztesévé fogja tenni.
13/14 anonim válasza:
És reméljük a Fidesz ellenérzés pedig a választás győztesévé. Mert az tény, hogy a gyónási titkot törvényben tiltani szándékozó Vadai féle DK-ra katolikus ember csak fogát húzva szavaz. Míg MZP garancia, hogy nem válik túlzott egyháztámogatóból egyházellenesség a közélet.
14/14 anonim válasza:
Igen, örülök. Én nem szoktam kampányolni emberek mellett, főleg nem politikus mellett, de higgyétek el, ha van valaki az ellenzékben, akitől a Fidesznek tartania kell, az Márki-Zay Péter.
Amennyire tőlem tellett, segíteni Márki-Zay és az MMM kampányát, Szórólapoztam, e-mail kampányt csináltam, szavazatokat számoltam, volt hogy én közvetíttettem a Facebook live-ot Péter utcafórumán... sosem csináltam volna ezeket, ha nem hinnék Márki-Zayban. Én azt gondolom, jelen politika egyik legkorrektebb, legtisztességesebb embere ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!