MZP és KariGeri hezitáló viselkedésének van olyan üzenete hogy határozatlanok, döntésképtelenek, és gerinctelenek?
Nem azt mondtam, hogy lehetetlen, hanem azt hogy MZP-nek a mostani pozíciójában lehetetlen.
Ha valaki úgy miniszterelnök, hogy nincsen saját parlamenti támogatottsága, az a parlamentben csak Jó napot kívánhat a többieknek! Ha el akarná számoltatni Gyurcsányt abban a pillanatban megindul ellene a bizalmatlansági indítvány. Vagy sokkal előbb!!!
Na de könyörgöm!!! Ha te ennyit nem vagy képes átlátni, akkor miért nem mész inkább bélyeget gyűjteni, mint hogy itt fosod a szót????
Ja, a mostani pozíciójában. Viszont ha elnök lesz, akkor lehetséges lesz.
Én átlátom, itt az a baj, hogy neked mosták át az agyad propagandával. Miért hiszed azt, hogy itt minden csak rossz lehet vagy negatív? Kicsit nyugodj meg, és ne feltételezd rögtön a legrosszabbat. Eddig szinte semmilyen nem volt az ellenzék, a Momentum a kortárs SZDSZ, a Jobbik a Mihazánkkal szélsőjobb, és még sorolhatnám. Kell valaki, akinek gerince is van, és én az elmúlt tíz évben senkit sem láttam még ilyen határozottnak, mint Márki-Zayt. Lehet, hogy nem volt akkora médianépszerűsége, mint Karácsonynak, de valamiért a "semmiből" mégis elnyerte az értelmes szavazók tetszését. Nézd meg a Partizán interjúját, amire se Dobrev se Jakab nem mentek el, Karácsony pedig elment, de ott le is szerepelt.
Bizony van!
És én ezt Fideszesként az itteni ellenzéki szavazók kommentjei alapján látom a legbiztonságosabban....
"Ja, a mostani pozíciójában. Viszont ha elnök lesz, akkor lehetséges lesz."
Könyörgöm!!! És mitől lesz???
Keleti szél vizet áraszt? Vagy mitől?
"Akkor lesz az, ha Karácsony visszavonul, mert összeadva több szavazatot fog MZP kapni, mint Dobrev."
Attól hogy szajkózod a badarságokat még nem lesznek MZPnek saját parlamenti mandátumai!!!! Anélkül meg Jó napot kívánhat a parlamentben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!