Döntésképtelen vagyok, mit kellene tennem. Hogyan döntsek?
Megprobalom roviden leirni,de igy is biztos lesz, ami kimarad.
Videki vagyok, Budapesten felvettek egy jo pozicioba, megfelelo fizetessel ami egy palyakezdonek jar. A tobb eve ott dolgozok stresszesnek tunnek, es nagy felelosseggel is jar a pozicio. En egy honapot dolgoztam ott, viszont azonnali hatallyal felmondtam nehany napja. Sajnos minden nap gyomoridegem volt a kozossegben valo let miatt, zarkozott vagyok es megfelelesi problemakkal kuzdok. Amit tanitottak,megtanultam es el is vegeztem, viszont sok esetben nem hiszek magamban. Maga a varos nagyon idegen nekem, de a lehetosegek tetszenek pl ismerkedni sok lehetoseg van...de ha munkahelyrol van szo, ott gyomoridegem van..
Emiatt felmondtam,hogy nem nekem valo,nem vagyok valo egy nagy kozosseghez,ahol mindenki extrovertalt,en pedig nem. Indoknak mast mondtam.
Jelen helyzet az, hogy egy kisebb varosban tudnek jelentkezni egy munkara, ahol kevesebb a fizetes, de a felelosseg ugyanugy nagy a poziciobol adodoan. A tarsasag ugyanugy nyomast tud okozni, ez is egy nagy ceg.
Persze itt kerdeses, hogy felvennenek -e vagy sem. Eselyek jok. Viszont ez egy kisebb varosban van, ahol nem tul sok lehetoseg van ismerkedni,hogy a maganeletem is haladjon, de talan itt meg tudnek erosodni szemelyisegileg es azutan koltoznek fel Pestre.
Van egy olyan dilemmam,hogy lehet megkerdeznem,hogy visszavennenek e, ahol probaido alatt azonnali hataly neven feomondtam. Amikor eljottem a vezetok csalodottak voltak es szomoruak es mondtak,hogy a jovoben mehetek vissza, ha ugy adodik, hogy felkoltozok Pestre.
Talan van erre esely,hogy vissza is vennenek, ha egy ket napon belul ezt megkerdeznem. Ha nem talaltak mast abba a pozicioba.
Viszont a nagykerdes,hogy nem tudom,hogy akarom e ezt visszacsinalni. A masik lehetosegrol azt kell tudni,hogy a vegzettsegemhez abban a kis varosban csak az az egy nagyobb ceg illik, tehat ha ott nem jonne ossze,akkor Budapesten kellene ujbol keresnem, es talan akkor sajnalnam...
De nem tudom,mert alapvetoen felmondtam mert nem ereztem a kozeget a munkahelyen a magamenak. Voltak kedves emberek,de pl csapattarsak sokszor levegonek neztek, nem foglalkoztak vele hogy uj vagyok,es olyan temak vannak,amikhez en nem tudok hozzaszolni.
Most tudom,hogy gyorsan kell dontenem,ha megprobalnek visszamenni,mert meg talan lenne esely,de nem tudok donteni...
Én is ugyanezt gondoltam, mint az első. Keress mást Pesten.
A kisebb város miatt nem fogsz jobban megerősödni személyiségileg, ahogy írtad. Ahhoz inkább önismereti munka kell. Amit amúgy mindenképp érdemes lenne elkezdened, mert pokol lesz az életed, ha arra vársz, hogy az idő mindent megold.
Visszamenni oda, ahol már felmondtál, nem lenne jó. Nehezített pálya, még furábban kezelnének.
Visszamenni hülyeség, nem véletlen jöttél el.
A megerősödést meg ne a környezetedtől meg a csillagok állásától várj, hanem ön és család ismereti munkától. Nyugodtan keress pesten másikat, nem ez lesz a döntő a személyiségedben.
Én egy éve jöttem fel, én is csendesebb típus vagyok. De nincs az a pénz amiért újra hazamennék vidékre a kilátástalanságba.
Most úgy adódott, hogy át akarnak helyezni rabszolgamunkára, én meg szépen be fogok inteni.
Ha biztos egy munkahely, jó a pénz, jó a társaság azt nem szabad otthangyni .
Majd megszokod és többet fogsz kommunikálni, meglátod!
Tudom,hogy onmagammal kell foglalkoznom, es az tud segiteni..szokasokat kiepiteni, pszichologussal beszelni,stb. Nem csak az idotol varom a csodat.
Az az igazsag,hogy ott a pesti tobbi lehetoseg eseteben, feltehetosen ugyanezek lennenek a korulmenyek, hogy sok extrovertalt ember nagy cegnel es nagy felelossegu pozicio..
A kisebb varost azert gondoltam celszerubbnek,mert akkor legalabb helyileg komfortosan ereznem magam...ha mar kuzdenem kell a nehezsegekkel a munkahelyen,barhol is vagyok.
A teljesitmenyemre is kihathat,hogy nem hiszek magamban es felek a nagy felelossegtol....
Nem tudtam meg donteni :(
Koszonom a valaszokat!!
Úgy tűnik, döntöttél, a kisváros szeretnéd megpróbálni. Tedd azt.
Ez sem egy végérvényes választás, ha nem jön be, még mindig visszamehetsz Pestre.
Nem dontottem meg. Ezt csak kiegesziteskent irtam a kerdesemhez. Tobbszor gondolkodom azon,hogy megkerdezzem visszavennenek e...
Igy irasban nehez errol beszelni,mert nem minden gondolatom irom le, es mas mas dolgokon lehet a hangsuly.
Tenylegesen nem tudom,hogy melyik opcio lenne jobb. Teljesen 50-50%
Ha visszavennenek ,nem hinnem hogy amiatt kineznenek ott,mert nem rosszul valtunk el
Meg mindig nem tudtam donteni...
Most mar arra is nagyobb az esely,hogy betoltottek a poziciot ez ido alatt, de ez a borzaszto,hogy nem tudok donteni😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!