Mit szóltok, hogy Dobrev Klára ilyen értelmi és érzelmi magaslatokban van a Karácsonyhoz és Márkihoz képest?
A harmadik jelölt, Dobrev Klára a Facebookon reagált a fejleményekre:
"Nekem az előválasztás nem százalékokról, esélylatolgatásról és taktikázásról szól, hanem arról a történelmi küldetésről, hogy jövő tavasszal legyőzzük Orbán Viktort és rendszerét. Engem csak ez érdekel. Az sem foglalkoztat, hogy lesz-e visszalépés vagy sem."
10.
félreértettél, nyilván vannak eltérő gondolkodások, nem ezzel van a bajom. hanem hogy bármilyen témánál rögtön jön a "bezzeg ti", meg a "bezzeg mi" stb. és annyi az érv, hogy "mert ti ilyenek vagytok". na ebből van elegem.
11.
Pedig ez is létezik, mióta világ a világ. Ez mindig is így volt és valószínűleg így is marad, ez az emberi természet része, ezt megváltoztatni nem lehet.
Ha valahol feltűnik 20 ember, fix, hogy egy idő után 2-3 csoportra oszlanak és ha valami probléma adódik, akkor bizony jön a "bezzeg mi, bezzeg ti" érvelés. Nagyban ez csak még rosszabb, legyen az a belpolitika vagy a globális játszmák többsége.
12.
oké, de azért régebben ez mégsem volt így az országban :(
13.
Pontosan melyik időszakra gondolsz? Érdekelne.
Én nem tapasztalok semmilyen értelmi és érzelmi magaslatot hozzájuk képest. Max Orbánhoz, Németh Szilárdhoz és Gulyás Gergelyhez képest, de Rogánhoz már nem érne fel.
Gratulálok, sikerült akkor is hazudnod, amikor kérdezel. Ezt Gyurcsánytól tanultad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!