Kormánypárti szavazók szerintetek érdemes Dobrevre szavazni a második fordulóban hogy fix legyen a győzelem?
Nem vettem részt az első fordulóban.
Meglátom hogy a köcsög Karácsony és Márki, akik együtt szerettek volna szavazólapon lenni, visszalépés nélkül, mit hoznak ki a katyvaszukból.
Ha megyek a második körben, akkor Dobrevet választom.
#6. Pedig egy esetleges ellenzéki győzelem esetén biztosan nem visznek majd a gulágra, ha most odaadod nekik az adataidat. :)
"ahogy ahhoz sincs semmi kedvem, hogy aláírjam azt, hogy a választáson az ellenzékre szavazok"
Ez amúgy egy sajtcetli, senkit nem kötelez semmire. Annyit viszont megérne, hogy az illetékes hatóságoknál (ombudsman?) valaki feldobja őket, mert szerintem ez az aláírósdi megtévesztheti/becsaphatja az idős embereket akik úgy érezhetik, hogy innentől kezdve őket valamilyen retorzió érheti, ha mégsem úgy szavaznak ahogy aláírtak. Márpedig ma Magyarországon senkit nem lehet sem fenyegetni sem kényszeríteni, hogy egy adott jelöltre szavazzon akkor is ha utóbb esetleg nem akar. Ez pedig a választást tisztaságát is befolyásolhatja.
Amúgy lehet megér egy szavazatot Dobrev, igen. Habár már az első fordulós győzelme is vagy 10%-ot dobott a jövő évi választási részvételen szerintem (plusz párszázezer Fidesz-szavazót figyelmeztetve ezzel, hogy nehogy otthon maradjon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!