Mikor lesz valódi kormányváltás?
Figyelt kérdés
A 2 legnagyobb párt, a Fidesz és a Dk, mindkettő a nyugdíjasokra épít. Mármint ők a szavazóbázis. A fiatalok és a középkorúak viszont kb le vannak ejtve. A Fidesz legalább összehozta a Csokot meg ilyesmiket, de a DK mit ajánl illetve tesz a fiatalokért és a középkorú aktív dolgozóként? Ha ez a 2 párt vivódik folyton egymással, így egyszerűen lehetetlen a valódi kormányváltás, amikor is meg sosem kormányzó párt kerül hatalomra. A napokban elkezdtem egyet érteni MZP-el, mert abban igaza van, hogy a DK-val nincs esély kormányváltásra. Azt is sokan elfeledik hogy a parlamenti többség fog csak számítani, és szerintem jövőre közel sem lesz meg az ellenzéki többseg a Parlamentben, mert a Fidesz vidéken a kisebb falvakban, településeket finoman szólva támogatott. Viszont amig csak a DK-ban és csak a Fideszben gondolkodnak az emberek, addig sehova sem fog fejlődni ez az ország, és max 20 évente felváltva fog kormányozni a Dk és a Fidesz. Ezt az ördögi kört miért nem akarják megtörni az emberek?2021. okt. 6. 10:12
11/12 anonim válasza:
A kérdésre - közvetlenül: ebben az életedben már ne számolj ilyen drámai fordulatokkal!
12/12 A kérdező kommentje:
11-es sajnos én is így gondolom. Amig az embere évtizedek óta ugyanazt a mókuskereket akarják hajtani (DK vs Fidesz) addig valódi fejlődés, és kormváltás nem lesz.
2021. okt. 6. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!