Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha komoly COVID korlátozásokat...

Ha komoly COVID korlátozásokat vezetne be a kormány, máshogy szavaznátok?

Figyelt kérdés

Én személyesen nem hiszem, hogy az ellenzék máshogy csinálná, szóval nekem ez nem oszt, nem szoroz.

Oké, kampányban nem jön jól az ilyesmi, de senki se szeretetből csinálja.

2021. okt. 5. 20:40
 81/91 anonim ***** válasza:
0%

"Le vagy maradva. Nem ez az első vírus, amit laboratóriumban fejlesztettek ki, és már többek között Biden is elismerte"

Asszem innentől nem foglalkozok veled.

Aki ilyesmi elhisz, az egy ócska konteós.

Azokkal meg nem lehet vitatkozni ugyanazon okból, amiért galambbal sem sakkozunk...

2021. okt. 11. 15:47
 82/91 anonim ***** válasza:
63%

Én azt nem tudom, hogy tarthat még mindig ott valaki, hogy a laboreredet konteó. Mikor már a mainstream is nyíltan lehetséges variációként ír róla itthon is külföldön is.

[link]

[link]

[link]

2021. okt. 11. 16:59
 83/91 anonim ***** válasza:
100%
#81 Tehát nem tudsz válaszolni. Viszont legalább a felhasználónevedet sikerült kiírnod, ügyes vagy :)
2021. okt. 11. 18:00
 84/91 anonim ***** válasza:
52%

82

"Én azt nem tudom, hogy tarthat még mindig ott valaki, hogy a laboreredet konteó. Mikor már a mainstream is nyíltan lehetséges variációként ír róla itthon is külföldön is."

Dehát 2020 elején ez is benne volt a hírekben nem? Vuhani laboratóriumból szabadult el, denevérek terjesztik.

2021. okt. 14. 09:15
 85/91 anonim ***** válasza:
76%
Kedves kérdező!Igazad van!Ránéztem és nem értettem,meg is válaszoltad a saját kérdésedet.Mégis, a hozzászólások tekintetében,már a 9.oldalnál tartunk és még nincs vége. Mit befolyásolna egy esetleges kormányváltás azon,hogy szigorítunk-lazítunk-szigorítunk?
2021. nov. 10. 01:32
 86/91 A kérdező kommentje:
85: egyetértek. Azonban a közhangulat lehet hogy más, mint az enyém, ezért tettem fel a kérdést.
2021. nov. 10. 08:38
 87/91 anonim ***** válasza:
50%
Köszönöm.Nincs olyan Kormány,aki önként,népszerűtlen intézkedéseket hozna.Mindegy,hogy milyen intézkedést,hoz,legalább 1 millió választónak,nem fog tetszeni. Az a lényeg,hogy a többi 7 millió választópolgár egyetértsen vele!Ezt,szerintem,minden Kormány,tudomásul veszi.
2021. nov. 10. 20:21
 88/91 anonim ***** válasza:
100%
Mókuskirályfi, szerinted honnan lenne a fidesznek 7 millió híve?
2021. nov. 10. 20:24
 89/91 anonim ***** válasza:
50%
Köszönöm az érdeklődést!Olvasni olvasom,nem értem.A Fidesznek,nincs 7 millió híve.Azért,mert van egy rendelkezés,amivel 7 millió ember egyetért,abból még nem következik,hogy mindegyik a híve!Tehát,van egy maszkhasználatot szigorító rendelet,amivel 7 millió ember egyetért.Attól még a választásra elmenők közül,lesznek olyanok,akik még véletlenül sem szavaznának a Fidesz-re,de a maszk használatának szigorításával egyetértenek.
2021. nov. 10. 20:44
 90/91 anonim ***** válasza:
76%

Mókuskirályfi, nem tudlak követni, a forgószínpad sebességével pörgeted a gondolatot.

Igaz, a feledésre közben posszantottam egy söröcskét.

2021. nov. 10. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!