Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha komoly COVID korlátozásokat...

Ha komoly COVID korlátozásokat vezetne be a kormány, máshogy szavaznátok?

Figyelt kérdés

Én személyesen nem hiszem, hogy az ellenzék máshogy csinálná, szóval nekem ez nem oszt, nem szoroz.

Oké, kampányban nem jön jól az ilyesmi, de senki se szeretetből csinálja.

2021. okt. 5. 20:40
 71/91 anonim ***** válasza:
100%

1. Az is baromság, hogy 99% a Fidesz miatt oltásellenes, de te egyébként sem ezt írtad, hanem hogy az oltásellenesség egyenlő a fideszgyűlölettel.

Azok az oltások, amik régóta az életünk részei, megfelelően voltak tesztelve, és csak utána engedélyezték a széles körben való alkalmazásukat. A covid-oltásokkal nem ez a helyzet, azok mindössze néhány hónap alatt elkészültek, és érdemi tesztelés nélkül akarják ránk erőltetni őket. Amúgy én is, ennél a kérdésnél is felhoztam már nem egy tudományos tényeken alapuló, racionális érvet az oltások ellen, nem úgy, mint pl. te, aki csak a média által beléd sulykolt mantrákat ismételgeted.

2. Ennyi erővel én meg írhatnám, hogy ha támogatnák az oltást, akkor azt jeleznék egyértelműen.

3. Még mindig nincs ott a neved. [link]

2021. okt. 10. 18:25
 72/91 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon tévedsz.

A koronavírusok ellen már vagy 40 éve léteznek védőoltások.

A covid-19 variáns megjelenésekor csak a már meglévő vakcinákban kellet kicserélni az infót, hogy a covid-19 ellen is hatásosak legyenek.

Az is sokat lendített a dolgon, hogy a szokásos dollármilliók helyett milliárdokat öltek a gyors haladásba, hiszen minden államnaknak érdeke volt, hogy a gazdaságuk működjön rendesen.

Látod, ezért írtam, hogy a tudatlanság az alapja az oltáshisztinek.

Az mRNS oltásokat meg már közel 20 éve fejlesztik.

Ezek tények.

Csak tájékozódni kellene.

Erre is fennáll az, hogy mivel az ostobák között divat most az oltások ellen hisztizni, ezért úgy gondolják ezek, hogy ha nem hisztiznek, akkor az valamiféle behódolás részükről és ez nem fér bele az egójukba.

Így függ össze az oltásfóbia hazánkban a fideszgyűlölettel.

Mivel már több, mint egymilliárd ember be lett oltva és ezek közül nagyságrendekkel kevesebb embert érintenek az esetleges súlyos mellékhatások mint a vírus miatti megbetegedések és halálok kijelenthetjük, hogy az oltás sokkal veszélytelenebb, mint maga a betegség.

Ezért is szánalmasan ostoba dolog az oltásellenesség...

2021. okt. 10. 20:22
 73/91 anonim ***** válasza:
100%

72

Akkor miért nem teszik kötelezővé az oltást, ha ennyire biztonságos?

Még mindig ezt kérdezem!!!

2021. okt. 10. 21:04
 74/91 anonim ***** válasza:
84%

Igen, a koronavírusok ellen régen léteznek védőoltások, és mRNS oltásokat is fejlesztenek egy ideje. Most viszont egy újonnan kifejlesztett vírusról van szó, ami ellen új oltás kell. Így is előfordult olyan mellékhatás szinte minden vakcinánál, amire senki sem számított előre, és ez még csak a jéghegy csúcsa.

A covidnak nulla bizonyított áldozata van. Az oltásoknak jóval több.

2021. okt. 11. 07:54
 75/91 anonim ***** válasza:
0%

#74 Jaj, hagyjuk már a hülyeségeket.

Látszik te is az aluliskolázott réteghez tartozol.

Nincs "kifejlesztett vírus".

Egy vírust nem lehet úgymond kifejleszteni.

Nem kell teljesen nulláról felépíteni az oltást mert a koronavírus egy víruscsalád neve, nem egyetlen vírusé és az oltás alap építőkockái már készen voltak.

Mintha tetőt cserélnél egy házon. Ahhoz sem kell teljesen nulláról felépíteni magát a házat, csak a tetőt kell kicserélni.

Látszik semmit nem értesz a témához, de akkor legalább informálódnál mielőtt hülyeséget írsz le.

Azt meg, hogy szerinted a covidnak nulla áldozata van, már nem is lehet minősíteni, akkora ordas hülyeség.

Az ilyen kijelentések alapja a "mindenki hülye csak én vagyok helikopter" nézőpont... :D

2021. okt. 11. 09:19
 76/91 anonim ***** válasza:
0%

Gondolom a "modern" emberjogi, önrendelkezési törvények miatt.

Ennek a törvénynek a "mindenkinek jogában áll hülyének lennie" az alapja...

2021. okt. 11. 09:21
 77/91 anonim ***** válasza:
78%

76

A mellébeszélős anyádat!

A többi oltás, amiket kaptunk, az kötelező! Ha ez az új oltás is annyira fontos, akkor legyen ez is kötelező!

De mivel nem kötelező, én csakis arra tudok gondolni, hogy sumákság van, mert senki nem akarja vállalni az oltásért a felelősséget!

2021. okt. 11. 10:26
 78/91 anonim ***** válasza:
78%

Van olyan ország, ahol már kötelezővé tették, ahogy nálunk az egészségügyben is.

[link]

Ettől még ugyanúgy nem vállalja senki a felelősséget az esetleges mellékhatásokért. A gyártók csak nyerhetnek az üzleten.

2021. okt. 11. 12:12
 79/91 anonim ***** válasza:
78%

#75 Le vagy maradva. Nem ez az első vírus, amit laboratóriumban fejlesztettek ki, és már többek között Biden is elismerte, hogy "lehetséges", hogy mesterséges eredetű vírusról van szó.

Azt nem írtam, hogy a covidnak 0 áldozata van. Azt írtam, hogy 0 bizonyított áldozata van. Mégpedig azért, mert nem azokat tartják nyilván, akik covidban haltak meg, hanem azokat, akik covidosok voltak, mikor meghaltak, függetlenül a halál okától.

Az oltás azért nem kötelező (legalábbis hivatalosan), mert kísérleti vakcinákról van szó, így nemzetközi törvények értelmében nem lehet őket kötelezővé tenni. Az más kérdés, hogy lassan mindenkire rákényszerítik.

2021. okt. 11. 12:14
 80/91 anonim ***** válasza:
52%
Ja, amúgy továbbra is várom a választ a kérdésemre: miért kevésbé mérvadó több ezer eü. dolgozó véleménye, mint azé a néhányé, akik a médiában osztják az észt?
2021. okt. 11. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!