Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha komoly COVID korlátozásokat...

Ha komoly COVID korlátozásokat vezetne be a kormány, máshogy szavaznátok?

Figyelt kérdés

Én személyesen nem hiszem, hogy az ellenzék máshogy csinálná, szóval nekem ez nem oszt, nem szoroz.

Oké, kampányban nem jön jól az ilyesmi, de senki se szeretetből csinálja.

2021. okt. 5. 20:40
 61/91 anonim ***** válasza:
73%
Köszi, így már megkaptam a választ. Azért kell az oltás, mert Szent Dr. Orbán Viktor Mihály, bölcs vezérünk azt mondta. A több ezer eü. dolgozó véleménye nem számít az övével szemben.
2021. okt. 9. 17:48
 62/91 anonim ***** válasza:
7%

Mint ahogy írtam, a te és a hozzád hasonló retardáltak orbánnal azonosítják az oltásokat.

Gondolom akkor minden más országban is orbán akarja oltatni az ottani embereket,

Nevetségesen faék egyszerű a gondolkodásmechanizmusod... :D

2021. okt. 9. 22:09
 63/91 anonim ***** válasza:
47%
Több ezer áll szemben a több tízezerrel/százezerrel...
2021. okt. 9. 22:55
 64/91 anonim ***** válasza:
47%

Nem többezer az.

Valamit nagyon benéztél...

2021. okt. 10. 04:29
 65/91 anonim ***** válasza:
67%

#62 Ha nem lennél elvakult fideszfanatikus, akkor nem írtad volna ezt, mert tudnád, hogy az elvakult libsik is oltáshívők és vírusrettegők.

#63 Ismered több tízezer/százezer eü. dolgozó véleményét?

#64 Lásd a forrást az 51-es hozzászólásomban.

Amúgy vajon véletlen, hogy mindhárom hozzászólást 2,5 pipás felhasználó írta? :D

2021. okt. 10. 10:13
 66/91 anonim ***** válasza:
14%

1. Nem vagyok fideszfanatikus. Csak a retardáltak gondolják azt, hogy ha valaki nem ért velük egyet, az csakis fideszfanatikus lehet. Hát én pont sz@rok a fideszre meg úgy amblock az összes pártra.

2. Te ismered? Nem. Mégis abból indulsz ki, hogy tudod mit gondolnak.

3. Tök mindegy ki hány pipás.

Ez alapján megítélni valakit pont annyira gyerekes, mint a Facebookon valaki mondandója helyett belekötni mondjuk a profilképébe...

2021. okt. 10. 12:02
 67/91 anonim ***** válasza:
68%

1. Akkor miből gondolod, hogy oltásellenesség = fideszgyűlölet? A libbantak a legnagyobb fideszgyűlölők, mégis ugyanolyan oltásfanatikusok, mint te.

2. Annak a több ezernek, aki a karriere árán sem oltatja be magát, ismerem a véleményét. Te annak a néhánynak ismered, akik a médiában megszólalhatnak, mégis tíz- és százezrekre hivatkozol.

3. Így, hogy próbálod nem érteni a célzást, már egyre biztosabb vagyok benne, hogy mindhárom hozzászólást te írtad.

2021. okt. 10. 12:23
 68/91 anonim ***** válasza:
47%

1. Abból gondolom, hogy vita esetén a harmadik-negyedik érve már "rohadtfidesz" meg "g.ciorbán", mintha csak nálunk kampányolnának az oltások mellett.

2. Megint többezer emberről beszélsz. Majd meglátjuk mi lesz a vége. Mennyien lesznek, akik valójában felmondanak.

Mellesleg mint írtam, nem nézek tévét ergo a mainstream médiát nem követem. Amikre én hivatkozik azok a világ virológusai, epidemiológusai és infektológusai akik mind azon az egyöntetű véleményen vannak, hogy az ilyen járványokat csakis a védőoltások állíthatják meg, mint eddig minden esetben.

Ezekhez képest az a pár tucat szakember, akik homlokegyenest más véleményen vannak, nem érdekesek.

3. A hozzászólásaimnál ott van a nevem (én nem anonim írok ide). Más hozzászólások nem tőlem származnak.

2021. okt. 10. 14:25
 69/91 anonim ***** válasza:
32%

1. Lehet, hogy van ilyen is, de tőlem ilyet biztos nem olvashattál.

2. Még egyszer megkérdezem, mert nem válaszoltál: honnan tudod, hogy a világ összes virológusa, epidemiológusa és infektológusa támogatja a kísérleti vakcinák általános alkalmazását a covid ellen?

3. Nincs ott a neved.

2021. okt. 10. 14:40
 70/91 anonim ***** válasza:
0%

1. Az magyar oltásellenesek 99%-a a fidesz miatt oltásellenes.

Ha a fidesz azt mondaná, hogy senki ne oltassa be magát akkor akik jelenleg oltásellenesek, azok már rég beoltatták volna magukat mert "csakazértis".

Ez csak gyerekes dac.

Azért abból is látszik hogy te sem meggyőződésből, hanem hiszti miatt vagy az oltások ellen. Ez abból látszik, hogy engem is oltásfanatikusnak nevezel.

Nincs itt semmiféle fanatizmus, az oltások az életünk részei már több, mint 100 éve. Ezt normális ember tudja és elfogadja.

Akik foggal-körömmel ellene vannak azok az oltásfóbiások.

És ez a fóbia a tudatlanságból fakad.

Eddig egy oltásfóbiás sem tudott valós és tudományos tényeken alapuló racionális érvet felhozni az oltásellenessége mellet.

Csak a neten keringő ostobaságokat mantrázzák.

2. Ha nem támogatnák, egyöntetűen jeleznek ezt.

3. ???

Ahol ott a nevem, azt a hozzászólást én írtam.

Ahol nem az én nevem (monkeydog) van, azt nem én írtam.

Ilyen egyszerű...

2021. okt. 10. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!