Nem kezdtek kiabrandulni a Karacsony-MZP tengelybol?
Figyelt kérdés
Az elso fordulo elotti hetekben verbeli mzp szimpatizans voltam, sok ezer honfitarsammal egyutt, de amit mostanaban csinalnak egy rossz kabareba illik. Nem azzal van bajom, hogy valamelyik visszalepne, mert hiszem, hogy dobrevvel tenyleg nem lenne eselyes a kormanyvaltas, de ez a donteskeptelenseg, a poziciok kiosztogatasa ugy, hogy meg a masodik fordulo meg sem tortent, de mar egyezkedes, hogy aztan a fo lenyegrol, hogy ki lep vissza nem sikerul megegyezni, mzp non-stop dobrevet ekezo kommunikacioja, ahelyett, hogy vegre konszenzusra jutnanak, mar rohadtul turelmetlenne tett, es kezdek ketelkedni a kompetenciajukban. Nem gondolnam, hogy a visszalepessel lenne problema, de a korites, amit csinalnak mar kisse ellenszenves. Foleg mzp, karacsony szavazok velemenyere vagyok kivancsi. Nem akarok dobrevre szavazni, de mar bizonytalan vagyok az egesz tragikomediat latva.2021. okt. 5. 16:50
11/17 anonim válasza:
Első körben Karácsonyra szavaztam, de az előválasztás után jöttem rá, hogy igazából dobrevnél van az erő, hogy leváltsa orbánt. A vidéki szavazatok miatt és azért is, mert sokan azok közül is dobrevre szavaztak, akik egyéniben nem a dk-s jelöltet támogatták. Amit most karácsony leművel márkyval az kritikán aluli. El se hiszem, hogy mennyire félreismertem.
12/17 meszike91 válasza:
Az ország érdekét nézem, az meg orbán leváltása, arra meg dobrev esélytelen.
Azaz maradok jobb híján a karácsony mzp tengelyen, de mzp-nek simán jobban örülnék.
13/17 anonim válasza:
Kérdező, én pont ugyanígy vagyok mint te. Le fogok szavazni akár MZP-re (én is vérbeli szimpatizáns vagyok/voltam) akár Karigerire, Klárára nem,de végtelenül visszataszító amit csinálnak, elveszik a kedvem....
14/17 anonim válasza:
Dobrev jobb, mint Kari.
MzP fideszes kutya.
15/17 anonim válasza:
Nem kiábrándító ami történik, hanem teljesen érthető. Az ellenzéki politikusok nem tudják elengedni a húsos fazekat , most sincs ez másképp. Ebből kell kihozni amit ki lehet, úgyhogy MZP-nek nincs sok választása .
Kamugeri megmondta,hogy csak akkor lép vissza ha elüti a villamos. MZP nagyon jól tudja,hogy Karácsony is csak afféle legkisebb rossz , ezért próbál garanciákat kicsikarni belőle . Ami nehéz,mert nagyon sokat hazudik (mondom ezt úgy,hogy főpolgármesternek én is rá szavaztam , nem bántam meg (még) mert Tarlósnál így is jobb) .
16/17 A kérdező kommentje:
En ezt ertem, es azt is hogy mzp nincs egyszeru helyzetben karigerivel, de sajnos ezzel a huzavonaval pont, hogy dobrevet fogjak kihozni nyerteskent. Nem szeretem osszemosni, de sokaknal ugy jon le, ha ezt nem kepesek eldonteni, kormanyfokent hogyan szerepelnenek. Tegnap lar nagyon ugy tunt, hogy csak a formalis bejelentes hianyzik es mzp visszalep, erre ma reggel mar azt mondja nem neki kene visszalepnie a kutatasok alapjan. Le fogok szavazni vagy ra, vagy karigerire kettejuk kozul, de szemely szerint kisse elbizonytalanodtam mindkettejuket illetoen.
2021. okt. 6. 11:00
17/17 anonim válasza:
Nem értesz te semmit kérdező. Azt meg el se olvasod/figyelmen kívül hagyod, ami nem a saját gondolatoddal egyezik. Ezt a tömeget Orbán nevelte ki, bár ők (a tömeg) ezt tagadják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!