Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 11 év remek kormányzás után...

11 év remek kormányzás után hogyan merülhet fel egyesekben, hogy le kell váltani a Fideszt?

Figyelt kérdés
Fidesz szavazó vagyok mióta az eszemet tudom és fel vagyok háborodva.

2021. okt. 4. 12:43
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
80%

#19:

Eszed annyi van, mint egy lavor szarnak, megy a kommented agyszint.hu-ra🤦🤦

2021. okt. 4. 19:10
 22/28 anonim ***** válasza:
82%
11 évv katasztrófa.
2021. okt. 6. 20:41
 23/28 anonim ***** válasza:
79%

"Fidesz szavazó vagyok mióta az eszemet tudom"

Mit tudsz te???

Hát nincs is eszed!!!(és nem is volt!)

2021. okt. 6. 22:14
 24/28 anonim ***** válasza:
3%

Azelőtt Gyurcsány-Bajnai idején haláltábor volt Magyarország.

Ellátatlan hajléktalanok tömegei lepték el az aluljárókat a falak mentén, a város közeli erdők és kapualjak, bokrok töve is tele volt éhező fázó otthontalanokkal.

A lakás fenntartási energia árak a megfizethetetlenségig emelkedtek, két-háromszorosára.

A jövedelmeket alvállalkozások sora alá szervezésekkel a felére csökkentették nagyon sok esetben. Mindenki erre panaszkodott 2005 után.

Most az elvonások és megszorítások helyett az ember a legfőbb érték.

A támogatások és kedvezmények vették át a gyurcsányi megszorítások és elvonások helyét.

Folyamatosan növekedmek a fizetések lépcsőzetesen a lehetőségek szerint, a nyugdíjak is az infláció fölötti mértékben emelkednek a rendszeres többlet juttatásokkal.

Ami a legfontosabb mutatója, hogy egyre elégedettebbek az emberek a jelenlegi vezetéssel, hogy már újra megválasztottuk 2010-ben, 2014-ben, 2018-ba és 2022-ben is újra fogjuk választani azok helyett, akik idegen kezekre akarják játszani a magyarok minden értékét, mint azt 2010 előtt igyekeztek tenni a mi kifosztásunk árán is !

A balfék gazemberek meg jobb híján csak vagdalkozni tudnak, mert valüdi kifogást nem tudnak felhozni az elgedetten újra és újra a jelenlegi kormányt megválasztó emberek mindent elsöprő többség elégedettségével szemben, csak egy programjuk van : O1G.. de hogy mi jönne azután, az csak a háttérből hazánk ellen törő Gyurcsány Ferenc tudja.

Ugyanaz, mint amikor 2004-ben Medgyessy helyére űlt megválasztatlanul!

2021. okt. 6. 23:53
 25/28 anonim ***** válasza:
85%

24: szegény agyhalott Rogán-droid.

Kiadták a körlevelet, és nincs önálló gondolatod!

Ha Gyurcsány olyan rossz volt, akkor miért van szabadlábon?

És ha nem lehet elítélni, mert nem bnös, akkor miért rettegtek tőle?

Ha rosszabb volt Orbánnál is, akkor nemfog visszatérni, ha egy fokkal is jobb volt, akkor bizony elsöpri Orbán illiberális baromságait!

2021. okt. 7. 05:01
 26/28 anonim ***** válasza:
82%
#24 köszönjük a propagandát, hazudj máshol
2021. okt. 7. 09:06
 27/28 anonim ***** válasza:
69%
ez a 24-es valami Orbán-Rogán csíra...
2021. okt. 7. 12:06
 28/28 anonim ***** válasza:
18%
Nocsak,a sok marékagyú hogy összefogott.Majmolják az elvtársaikat.
2021. okt. 7. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!