Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 11 év remek kormányzás után...

11 év remek kormányzás után hogyan merülhet fel egyesekben, hogy le kell váltani a Fideszt?

Figyelt kérdés
Fidesz szavazó vagyok mióta az eszemet tudom és fel vagyok háborodva.

2021. okt. 4. 12:43
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
81%

Legyél felháborodva, csak csináld csendben a sarokban.

Ha követnéd az eseményeket és levonnád az egyértelmű következtetést, hogy a migránsokat nem érdekli Magyarország, a melegek és transzok nem buzįzzák össze a gyereked, akkor gyakorlatilag milyen pozitív hatást ért el a kormány?

Csak mert a járvány alatt 5000 eü dolgozó elment és még több ezer megy most el, akik nem fogják beoltatni magukat. Annyira kevés a tanár, az informatikus, hogy néhány éven belül megérzed te is átlagemberként a hatását. 132 ezer forintos nettó bérminimumhoz 460Ft egy liter benzin, 420ft egy kg kenyér és 300ft a nem víz ízű tej (a vizezett 220ft). Ez nem építőipar, nem ingatlan, hanem alapvető dolgok az élethez.

2021. okt. 4. 12:53
 12/28 anonim ***** válasza:
79%
Te remeknek érzed a kormányzást, én meg azt tapasztalom, hogy nagyon nincs rendben.
2021. okt. 4. 12:54
 13/28 anonim ***** válasza:
71%

A fidesz az EU-tól kapott pénznek a felével sem tudta növelni a GDP-t. Ez rettentően szar eredmény. Azt jelenti, hogy EU átlag alatti gazdaságpolitikánk volt önerőből.

Ez után normális országban a kormány magától lemond.

Inkább azzal van baj, hogy valakinek fel sem tűnik, hogy nyilván többet fog keresni, ha már lesz 10 év tapasztalata egy adott területen.

Ma sem lehet kezdő fizetésből otthont teremteni, sőt, a helyzet romlott. A ház árak alsó hangon megduplázódtak 10 év alatt ,viszont a fizetések ezt nem követték le.

Ha mindenki azzal a fizetéssel kezdene, amit 10 év tapasztalat után kap, akkor nem lett volna ilyen gondod Gyurcsány alatt se.

Szóval nem az emlékezettel van gond, hanem egyszerűen nem tudod, hogy hogy működik a fizetés.

2021. okt. 4. 12:59
 14/28 anonim ***** válasza:
18%
A Migránsokat nem érdekli Magyarország, az igaz, attól még jövőre tele leszünk velük.
2021. okt. 4. 13:00
 15/28 anonim ***** válasza:
89%
11, 9 hónapja nincs óvónő a településen, mert hárman mentek egyszerre nyugdíjba, és nincs jelentkező a helyükre :(
2021. okt. 4. 13:01
 16/28 anonim ***** válasza:
82%
Tegnap tankoltam az OMV kúton, nem autópályán, benn a városban. Gyerekek... Sima 95-ös benzin 474 Ft. Lassan mondom, hogy mindenki megértse: négy hetvennégy. Ez aztán a remek kormányzásunk hozadék! Gratulálok!
2021. okt. 4. 13:10
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
furcsa mi? demokráciában vannak akik mást gondolnak mint te.
2021. okt. 4. 15:25
 18/28 anonim ***** válasza:
78%

#4 konjunktúra alatt bárkivel ment volna. max kevesebb eu-s pénzt lopnak el.

a fidesz meg ledolgozta magát Bulgária szintjére. tényleg, milyen jó!

2021. okt. 4. 15:27
 19/28 anonim ***** válasza:
16%
Ha a 474-et ki tudtad fizetni,akkor ne sírjál,vagy menj a madarasba,esetleg LPG.
2021. okt. 4. 16:31
 20/28 anonim ***** válasza:
75%
szerdától újabb 8 forinttal emelik a benzin árat a tetvedékek!
2021. okt. 4. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!