Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meglepetésként ért hogy...

Meglepetésként ért hogy Márki-Zay karácsony Gergelyt támogatja?

Figyelt kérdés

2021. okt. 4. 11:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
78%
#9 Még nem csinált semmit. Szerintem ez csak egy kis nyalizás, a másik puhítása, meg a Fidesz terelése szerintem.
2021. okt. 4. 12:25
 12/19 molnarmarcell21 ***** válasza:
100%
Már napokkal ezelőtt elmondta, hogy nem támogatja Dobrevet, ezen most mi akkor a meglepő?
2021. okt. 4. 12:31
 13/19 anonim ***** válasza:
51%

Nem lepett meg, de nagyon remélem, hogy nem lép vissza. Be sem kellett volna dobnia ennek lehetőségét.

Megértem az okát, de őszintén szólva nem hiszem, hogy Karácsonnyal sokkal nagyobb esélyünk lenne, mint Dobrevvel. Lehet, hogy ha nem lép vissza, akkor Dobrev lesz az első, de akkor legalább jövőre, amikor vele elbukjuk a választást, egy jó üzenet lenne majd a DK-soknak is. 2026-ra pedig talán sikerülne MZP-nek egy nagyobb támogatottságot szereznie. Ez a választás már úgy ahogy van el van úgyis cseszve. Nagyon nagy reményekkel indultam neki, de úgy látom a társadalom még nem érett meg a valódi változásra.

2021. okt. 4. 12:44
 14/19 anonim ***** válasza:
64%
A DK-sok ugyanolyan szektások, mint a fideszesek. 2026-ban is rájuk szavaznának. Nekünk kell okosabbbak és pragmatikusnak lenni.
2021. okt. 4. 12:54
 15/19 anonim ***** válasza:
*okosabbnak
2021. okt. 4. 12:55
 16/19 anonim ***** válasza:

Az 1. forduló eredményeinek ismeretében nem lepett meg. Reméltem, hogy MZP fut be másodiknak, és Gergelynek kell visszalépnie. Sajnos az eredmények ismeretében nehéz racionálisan megindokolni, hogy miért Karácsony lépjen vissza. Ha nem lép vissza egyikük sem, akkor pedig Klárika nyer, és marad a Fidesz. Egy jó kampánnyal szerintem simán befuthatott volna másodiknak MZP, vagy akár meg is nyerhette volna, ha valahogy sikerül eljutnia a bizonytalanokhoz. Akit nem érdekel a politika, az nem is hallotta még ezt a nevet. Pedig azt gondolom, hogy ha meghallgatnák, sokan újra kedvet kapnának a szavazáshoz.

Nem mondom, hogy ha MZP lenne a befutó jelölt, akkor Magyarországon beköszöntene a Kánaán, de egy halvány reménysugár arra, hogy elinduljunk egy jó irányba. Én úgy gondolom, hogy ez bárkinek meg kell hogy érjen egy-két órát az életéből, hogy elmenjen behúzni azt a rohadt X-et a papírra.

2021. okt. 4. 17:50
 17/19 anonim ***** válasza:
8, neked legalább van humorérzéked (nekem meg hülye ötleteim, de ez ugrott be). :D
2021. okt. 4. 17:51
 18/19 anonim ***** válasza:
Karácsony és MZP azt kéri az OEVB-től, hogy a neveik egymás mellett szerepeljenek a második körben. Nyilván elutasítják, de azért jó ötlet. :D
2021. okt. 4. 17:55
 19/19 anonim ***** válasza:
Hajrá Márki Zay.
2021. okt. 6. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!