Meglepetésként ért hogy Márki-Zay karácsony Gergelyt támogatja?
Figyelt kérdés
2021. okt. 4. 11:41
A kérdező szavazást indított:
Nem, várható volt.
Igen, nem értek vele egyet.
Teljesen mindegy ki nyer, másodlagos, lényeg hogy sikerüljön az ellenzéki győzelem.
48 szavazat
1/19 anonim válasza:
Nem mert Dobrev 100%-ban Gyurcsány míg Karácsony csak 99%-ban
2/19 A kérdező kommentje:
Bocsánat, Karácsony Gergelyt
2021. okt. 4. 11:44
3/19 anonim válasza:
Nyilván ő sincs oda Fletóékért, ezért a másik alternatíva mögé áll be.
4/19 anonim válasza:
Nem, mert már köbüki is megmondta, hogy mz/x...
az meg ugye egyértelműen Márki-Zay / Xmas gergely...
5/19 anonim válasza:
Igen, és ezzel persze le is került a szememben azoknak a nagyon rövid listájáról, akikre hajlandó lettem volna szavazni. - Mégiscsak az marad, hogy a Fideszre fogok szavazni - megint. És nem azért, mert olyan m*rha elégedett lennék velük, de az "előválasztási" cirkusz számomra azt bizonyította be (újra), hogy (még mindig) nincs kicsit is vállalható ellenzék Magyarországon.
7/19 anonim válasza:
Az összeborulás várható volt, de én még mindig nem zárom ki, hogy egy váratlan lépéssel végül Karácsony Gergely fog visszalépni (különben mi a tökömért nem jelentették még be? - egyébként azt, hogy Karigeri mást lép, mint amiről előzetesen beszél, már megszokhattuk)
8/19 anonim válasza:
Minden pont #4 poénjáért. Végre fény az éjszakában.
Ha a ciánt cukornak, a szezámmagot sz@rnak látjuk, akkor #5-nek igaza van.
9/19 anonim válasza:
Nagyon gáz, pont MZP-ről nem gondoltam volna a visszalépést. Eddig nagyon hangosan szónokolt igazi változásról, mindenki elszámoltatásáról stb, most meg dobta az egészet, mindenkit aki rászavazott cserbenhagyta.
10/19 anonim válasza:
Nem értem, mire jó ez a színjáték, ha akárhogy csűrjük csavarjuk, úgyis Karácsony lesz a végén a miniszterelnökjelölt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!