Merjek fogadni, ti fogadnátok abban, hogy Orbán győz?
Figyelt kérdés
Egy bal oldali ismerősöm fel millióba merne fogadni velem hogy ha MZP vagy Karácsony nyer akkor le fogja győzni Viktort, ő valamiért ebben ennyire biztos, de szerintem a Fidesz fog győzni.
Írásos fogadást vállalna..
2021. okt. 4. 07:08
2/12 anonim válasza:
Dobrev < Karácsony < MZP, ez az esély sorrend és Dobrev > Karácsony > MZP, ez az erő sorrend. És még Karácsony esetén a Fidesz felé dől a mérleg.
3/12 anonim válasza:
A fogadóirodák szoktak a választások környékén ilyen fogadásokat felvenni, hogy az eredményre lehet fogadni?
4/12 anonim válasza:
Dobrev nyer, szal még a választásokig sem tartott ki a tippe a haverodnak
5/12 anonim válasza:
Orbánék nagyot kaszáltak 2018-ban ezzel. Nagyban fogadtak aztán úgy frissítették az eredményeket hogy bejöjjön
6/12 A kérdező kommentje:
4. Biztos hogy nem.. ha Márki visszalép akkor már a szavazatai Karácsonyhoz fognak adódni, aztán Jakabék és Feke szavazatai is inkább a Karácsonyhoz mennek, tehát így már több szavazata lesz Karigerinek
2021. okt. 4. 07:55
7/12 anonim válasza:
Ha nem mersz fogadni, írjon nekem a balos haverod, én merek félmillió forintban fogadni vele. Egyik jelölt sem fogja legyőzni Orbán Viktort!!!
8/12 anonim válasza:
Ez az ellenzék, főleg Dobrev (aki valóban 99% Gyurcsány) nem fogja tudni legyőzni a Fideszt.
10/12 anonim válasza:
Mert undorító, ahogy Karigeri már most osztogat miniszteri bársonyszékeket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!