Csak en erzem ugy, hogy csinalhat akarmit MZP es Karacsony Dobrev akkor is megnyeri a masodik kort is?
Eddig facen az elovalasztas elott mindenki MZP-t eltette, de miota osszefogtak Dobrev ellen rengeteg olyan kommentet latok az osszes nagy oldal cikkjeinel, hogy eddig MZP-re szavaztak, de ezek utan Dobreve lesz a szavazatuk.
Elrontotta MZP es Karacsony a kampanyat ezzel a lejarato szoveggel, amit Dobrev ellen folytatnak?
Én is amondó vagyok hogy elkXrják MZp-ék, ráadásul abba a tányérba szXrnak, amelyikből ettek, mert mindegyikük sikere mögött ott állt a DK.
Mondom ezt úgy, hogy elsősorban nem vagyok DK-s, de mivel ellenzéki vagyok, természetes, hogy DK-s IS vagyok.
ha a 2. körre leállnak vele, akkor nincsen ez veszve.
a magyar választói emlékezet kb 2 hét után automatikusan törli az előzményeket.
Ha tényleg konszenzusos jelöltet akarunk, akkor muszáj 2 emberre leszűkíteni a kört. Ez a 3 emberes megoldás is csak a DK által lett kierőszakolva.
"eddig MZP-re szavaztak, de ezek utan Dobreve lesz a szavazatuk."
Ez meg konkrétan hülyeség. MZP-nek szinte egész szavazótábora az ellen van amit a Dobrev és a DK képvisel. Ha Márki-Zay veszít szavazót, akkor az vagy nem megy el szavazni vagy a Kutyapárthoz megy.
Ja, és ha az emberek nem Dobrevet választják, hanem a két srác közül az egyiket, akkor az lesz a hivatalos jelölt.
Abban meg mi a rossz, ha az emberek akarata érvényesül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!