Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak en erzem ugy, hogy...

Csak en erzem ugy, hogy csinalhat akarmit MZP es Karacsony Dobrev akkor is megnyeri a masodik kort is?

Figyelt kérdés

Eddig facen az elovalasztas elott mindenki MZP-t eltette, de miota osszefogtak Dobrev ellen rengeteg olyan kommentet latok az osszes nagy oldal cikkjeinel, hogy eddig MZP-re szavaztak, de ezek utan Dobreve lesz a szavazatuk.

Elrontotta MZP es Karacsony a kampanyat ezzel a lejarato szoveggel, amit Dobrev ellen folytatnak?

2021. okt. 3. 14:36
A kérdező szavazást indított:
Elrontottak, nem kellett volna lejarato kampanyba fogniuk
Nem rontottak el, sikerul a tervuk
17 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
46%
A szavazók rontották, hogy Dobrevre szavaztak. És a szavazók fogják elrontani, ha Dobrevre szavaznak majd.
2021. okt. 3. 14:41
 2/10 anonim ***** válasza:
49%

Én is amondó vagyok hogy elkXrják MZp-ék, ráadásul abba a tányérba szXrnak, amelyikből ettek, mert mindegyikük sikere mögött ott állt a DK.

Mondom ezt úgy, hogy elsősorban nem vagyok DK-s, de mivel ellenzéki vagyok, természetes, hogy DK-s IS vagyok.

2021. okt. 3. 14:43
 3/10 anonim ***** válasza:
76%

ha a 2. körre leállnak vele, akkor nincsen ez veszve.

a magyar választói emlékezet kb 2 hét után automatikusan törli az előzményeket.

2021. okt. 3. 14:46
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem nem rontották el, hiszen ha csak 2 ember versenyzik egymással a második körben, akkor valamelyikük biztos eléri az 51%-ot, ezáltal a választók többsége azt akarja. Ha mind a hárman maradnak, akkor simán lehet, hogy 35-34-31 százaléknyi szavazatokat zsebelnek be, az pedig nem egyértelmű többség.
2021. okt. 3. 14:55
 5/10 anonim ***** válasza:
75%

Ha tényleg konszenzusos jelöltet akarunk, akkor muszáj 2 emberre leszűkíteni a kört. Ez a 3 emberes megoldás is csak a DK által lett kierőszakolva.

"eddig MZP-re szavaztak, de ezek utan Dobreve lesz a szavazatuk."

Ez meg konkrétan hülyeség. MZP-nek szinte egész szavazótábora az ellen van amit a Dobrev és a DK képvisel. Ha Márki-Zay veszít szavazót, akkor az vagy nem megy el szavazni vagy a Kutyapárthoz megy.

2021. okt. 3. 15:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Nyilván ha jobbikos szavazók nem Márki-Zayra szavaznak akkor nincs esélyük.
2021. okt. 3. 15:19
 7/10 anonim ***** válasza:
67%
Milyen lejárató kampány? Nem mószerolják egymást, a legszükségesebb kellemetlen tényekre szorítkoznak: történeseten arra, hogy a szavazók nagyon jelentős részénél Gyurcsány Ferencnek és körének említésére beindul a vészjelző. Emiatt Dobrev Klárára - akár alkalmas miniszterelnöknek, akár nem - az előválasztás eredményétől függetlenül nem fog annyi szavazat érkezni, amennyi a kormányváltáshoz szükséges. Emiatt bárki, aki komolyan gondolja, hogy 2022-ben el kéne zavarni a Fideszt, az megakadályozni próbálja, hogy Dobrev Klára legyen a közös ellenzéki jelölt. Ennyi van. Működik a politika.
2021. okt. 3. 15:21
 8/10 anonim ***** válasza:
54%
A FB agysebészek gyülekezete, ahol mindenki úgy érzi, hogy nyilvánosan kell okoskodnia.
2021. okt. 3. 15:27
 9/10 anonim ***** válasza:
37%

Ja, és ha az emberek nem Dobrevet választják, hanem a két srác közül az egyiket, akkor az lesz a hivatalos jelölt.

Abban meg mi a rossz, ha az emberek akarata érvényesül?

2021. okt. 3. 15:30
 10/10 anonim ***** válasza:
79%
Teljesen mindegy ki nyeri. Ha a többségnek jó a rabszolgaság, akkor marad a orbaneszkú. S aki finnyáskodik Dobrev miatt, vessen magára, ha maradnak a pöffeszkedő rongyrázók.
2021. okt. 3. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!