1 éves unokaöcsémnek csinálhatok ilyet karácsonyra vagy még pici hozzá?
Figyelt kérdés
Unokaöcsém 1 éves lesz karácsonykor. Nagyon szeret matatni és néztem ezt, ilyen még nincs neki. Készítenék neki. De nem túl picike még hozzá? Olyat akarok, amit egyből tud is használni.
2019. nov. 18. 20:22
1/8 anonim válasza:
Nem kicsi, kb fél éves kortól nagyon lekötötte mindegyik gyetekemet. 😊
2/8 anonim válasza:
Szerintem jó lesz, fog vele matatni már most is, maximum nem olyan ügyesen, mint egy 2 éves.
3/8 anonim válasza:
Mi 1 éves szülinapjára csináltunk ilyet a kislányunknak és nagyon tetszett neki, tudta használni.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Holnap neki is állok akkor.
2019. nov. 18. 21:00
5/8 anonim válasza:
A fiam a napokban lett egy éves és karácsonyra ő is matatófalat kap.
6/8 anonim válasza:
Én is pont most készülök ilyent csinálni 9 hónapos lányomnak. Úgyhogy jó ötlet. :)
7/8 anonim válasza:
Biztos tetszeni fog neki:) Nem pici hozzá szerintem.
8/8 anonim válasza:
Egy éves szulinapjara kapta a nagy. Nem érdekelte. Most két évesen az egyik kedvence. A fel éves occsei viszont imádják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!