Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vehetek, csinálhatok...

Akoslucu201312 kérdése:

Mit vehetek, csinálhatok 2000Ft-ból?

Figyelt kérdés
Szóval barátommal benéztük és kevesebb pénzünk maradt karácsonyi ajándékokra és még 5embernek kell venni ajándékot(ebből kettő hölgy) így ötleteket szeretnék kérni vajon mit hozhatnánk ki ilyen kevés pénzből.Minden választ nagyon szépen köszönök.

2017. dec. 22. 19:38
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Most őszintén: miért égetitek magatokat?
2017. dec. 22. 19:46
 2/8 anonim ***** válasza:

Rajzoljatok, fessetek valamit, ha van hozzá tehetségetek.

Fába égetett rajzokat kaptunk ismerősöktől. Nagyon jó volt. Kell hozzá egy páka, meg egy fadarab.

Keress rá google-ban a "kézműves ötletek"-re és válassz valamit.

2017. dec. 22. 20:00
 3/8 A kérdező kommentje:
Kedves első nem tudom mi ebben az égetés szerintem biztos vannak olcsó de jópofa ajándék ötletek csak nekem egy jutott eszembe Apukámnak ezért kértem segítséget.Sajnálom ha Te neked ez égő de diákként sajnos nem tehetjük meg hogy mindenkinek csodás csili-vili szuper drága ajándékot vegyünk.Kedves második köszönöm szépen a segítséged
2017. dec. 22. 20:05
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Pont rossz embernek rinyálsz, ugyanis én senkinek nem veszek semmit, mivel erőltetett dolog. Pont mint amit ti is csináltok.
2017. dec. 22. 20:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Kedves válaszoló: bizonyos szempontból megértem, hogy ezt gondolod, az ajándékozásról. A kedvesség, az ajándékozás, a szeretet nem való mindenkinek.
2017. dec. 22. 20:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj házi baileyst, tojáslikőrt nem írom mert drága a tojás, egyedül üveget kell szerezned hozzá, de finom és legtöbb ember főleg nők nagyon szeretik.
2017. dec. 22. 22:16
 7/8 anonim ***** válasza:
32%
2000 Ft-ból 1 kg akciós tej, vagy étcsokit lehet becsomagolni, fehér, oldalán bevagdalt éttermi szalvétába és alufóliába.
2017. dec. 23. 03:02
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Süss valami sütit és csomagold be 5 ajándékcsomagolásba.

Veszel 5 befttes üveget kakaóport, és mályvacukrot.

a befőttes üvegeket megtöltd feléig kakaóporral és rá rakod a mályvacukrot.És a befőttes üvegek tetejére, hogy ne maradjanak csupaszon rakj rá egy masnit vagy egy anyagot mint a lekvárokon szokott lenni. Szerintem ez is ötletes. Az árát, hogy mennyire jön ki nemtudom.

Teaválogatást mindenkinek?

Vagy esetleg vesztek valamit és egy párnak odaadjátok

Tudom kicsit gáz lehet, de esetleg nincs olyan dolgod otthon ami bontatlan és oda tudnád adni? (nem úgy értem h szüleidtől kaptad és nekik adod vissza hanem pl párod szüleinek.)

Mindenkinek 1-1 bögre és belraktok pl szaloncukrot és ezt celofánba vagy csomagolópapírba becsomagoljátok.

sógyurmából pl hóember vagy rénszarvas.

Ennyi jutott eszemb, tudom pl a sógyurma az kisgyeekeknek való, de abból is kijöhet valami jópofa dolog. Remélem segítettem.:)

2017. dec. 23. 06:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!