Mit vehetek, csinálhatok 2000Ft-ból?
Rajzoljatok, fessetek valamit, ha van hozzá tehetségetek.
Fába égetett rajzokat kaptunk ismerősöktől. Nagyon jó volt. Kell hozzá egy páka, meg egy fadarab.
Keress rá google-ban a "kézműves ötletek"-re és válassz valamit.
Süss valami sütit és csomagold be 5 ajándékcsomagolásba.
Veszel 5 befttes üveget kakaóport, és mályvacukrot.
a befőttes üvegeket megtöltd feléig kakaóporral és rá rakod a mályvacukrot.És a befőttes üvegek tetejére, hogy ne maradjanak csupaszon rakj rá egy masnit vagy egy anyagot mint a lekvárokon szokott lenni. Szerintem ez is ötletes. Az árát, hogy mennyire jön ki nemtudom.
Teaválogatást mindenkinek?
Vagy esetleg vesztek valamit és egy párnak odaadjátok
Tudom kicsit gáz lehet, de esetleg nincs olyan dolgod otthon ami bontatlan és oda tudnád adni? (nem úgy értem h szüleidtől kaptad és nekik adod vissza hanem pl párod szüleinek.)
Mindenkinek 1-1 bögre és belraktok pl szaloncukrot és ezt celofánba vagy csomagolópapírba becsomagoljátok.
sógyurmából pl hóember vagy rénszarvas.
Ennyi jutott eszemb, tudom pl a sógyurma az kisgyeekeknek való, de abból is kijöhet valami jópofa dolog. Remélem segítettem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!