Meddig tudunk még süllyedni?
Figyelt kérdés
Az előválasztáson képesek voltak arra a nőre szavazni a legtöbben akinek a férje ártatlan embereknek lövette ki a szemét. Ettől hol van még lejjebb?2021. okt. 3. 11:20
1/11 anonim válasza:
Ettől lejjebb csak Orbánt és sleppjét találjuk.
2/11 anonim válasza:
Te úgy látod, nekem a szememben 2006-tól lett valaki Gyurcsány. Ja és nem úgy mondom, hogy akkor még gyerek voltam, hanem végig ott voltam az eseményeknél.
3/11 anonim válasza:
Igen van lejjebb is: amikor a nagyon demokraták az ilyen házaspár kegyeit keresik, hogy szövetségesek legyenek. Kicsit sem hasonlóak a román diktátorhoz és a feleségéhez...áááá, kicsit sem....
4/11 anonim válasza:
A férje semmiség a nagyapjához képest.
5/11 anonim válasza:
Én komolyan nem értem, miért nem unják még az emberek a Gyurcsány-és Orbán klánt. Most itt lett volna a lehetőség a mókuskerékből való kitörésre egy Márki-Zayjal, aki már bizonyított, egy esélyt krvára megérdemelne, ha változás kell. De mégis támogatják az emberek továbbra is ezt az eszetlen és rendkívül unalmas háborút, ez már egy elbszott fétis.
6/11 anonim válasza:
Gyurcsány tényleg kiadta parancsba a szemkilövetést?
7/11 anonim válasza:
Semmilyen szemeket nem lövetett ki. Ez a fideszes legendárium része, de talán még ők sem hiszik el, hogy Fletó felhívja a rendőrfőnököt és azt mondja neki, hogy: a szemekre célozzatok!
Legfeljebb annyit mondott, hogy tegyetek rendet az utcán randalírozók között, a rendőrség meg nem volt képes ezt jól megoldani, túlkapások voltak.
8/11 anonim válasza:
Aszondja Gyurcsány feleségére hogy sem emberileg sem politikailag nincs köze hozzá 🤣🤣🤣
Eszem fszom megáll, nem csoda, hogy itt tartunk. 🤣
10/11 anonim válasza:
Ott van lejjebb, ha arra a nőre szavaznak, aki Kádár jobbkezének unokája, akinek sokezer ember vére tapad a kezéhez, aki egy zsidó családtól erőszakkal elvett villában lakik és aki többet lopott, mint Orbán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!