Hova fog még süllyedni a magyar baloldal és a belpesti, belbudai támogatói?
Utóbbi időben nagyon megutáltam a magyar baloldalt főként a partizánt, mércét és az újegyenlőséget, le is iratkoztam róluk már egy ideje. A legnagyobb probléma a magyar baloldallal az, hogy vélemény buborékban élnek. Ez jól mutatja az, hogy a 2019-es önkormányzati választáson Karácsony Gergelyt támogatták és nem a Puzsér Róbertet. Olvassátok el a programját. Sokkal baloldalibb, mint a Karácsony lagymatag programja. Az, hogy azért küzdött, hogy a Budapest levegője belélegezhető legyen, több sétálóövezetet alakított volna ki, inkább a bicikliseket, tömegközlekedés fejlesztését támogatta volna baloldalibb, mint amit a Karácsony csinált, hogy vödör festékkel bicikli sávot festett, ami nem is volt annyira eredményes, sőt sok panasz érkezett, hogy inkább növelte a szmogot. Lehet azt mondani, hogy hát ez a csúnya fidesz megvonja a támogatást, hogyha nagyon akarná a Karácsony azt, hogy egy zöld élhetőbb Budapesten éljünk, akkor nem picsogna, tenné azt amit egy főpolgármesternek kéne tennie, akár a saját vagyonát is rááldozná arra, hogy egy élhetőbb, zöldebb Budapesten lehessen élni.
A "rendszerkritikus" baloldal mégse a Puzsért támogatta, aki egy igazi outsider volt, hanem beállt Karácsony mellé, Puzsért folyamatosan karaktergyilkolták. Ezt azért csinálják, mert nem tudnak kitörni a saját buborékjukból ráadásul belpesten, belbudán van egy ilyen értelmiségi réteg, akik folyamatosan rombolják a magyar baloldalt, nevetségessé teszik. Ráadásul, hogy lehet eljátszani a rendszerkritikus baloldalt úgy, hogy Gulyás Marci 80 ezer forintos cipővel ossza az észt? Nem lenne semmi baj ezzel a cipővel, ha mondjuk kimennének szegény telepekre, ahol emberek élnek szegénységbe, éheznek, hajléktalanoknak segítenének. Sokkal jobban tisztelném őket, hogyha a hitvány Padödö behívása helyett rászorulókon segítenének. Így, hogy ezeket nem csinálják, mi értelme a partizán névnek? Még a nácinak bélyegzett mi hazánk is kimegy cigánytelepekre, még ők is közelebb állnak a valósághoz, mert ők legalább elhagyják belpest, belbuda határát.
Utóbbi időben nagyon megutáltam a magyar baloldalt, a magyar jobboldalt is nevetségesnek tartom, de ők legalább nem képmutatóak.
Mondjuk ezt a 80 ezres dorkót már felhoztad tegnap is. Nagyon becsípődött neked Gulyás?
Mármint a baloldal azért él véleménybuborékban, mert az 50+%-kal nyertes Karácsonyt támogatták végig, nem az 5-öt el sem érő Puzsért, aki amúgy nem volt hajlandó elindulni a kétfordulós előválasztás egyik szakaszában sem?
Gondok, azok vannak.
Nem-e? Mindenkit meggyógyítunk, a magyar családok érdekében, a magyar emberek érdekében, stb.
Mindeközben valójában 25 ezren meghaltak, a forint árfolya a béka segge alatt, az élelmiszer drágul ...és még az állam vagyonát ezer milliárdos nagyságrendben szervezik ki magánkézbe. Ilyen még a rendszerváltáskori vad privatizáció sem volt. És pláne, miért érdeke ez az én családomnak?
Párbeszédet próbálnak kezdeményezni a fidesszel.
Ehhez le kell süllyedni egy fideszes szintjére.
Nehéz, nagyon nehéz...
Ki veri a mellét, hogy mekkora mélymagyar? Ki komcsizza az ellenzéket? Kb a komcsik megnézem a kommentelőket tb mint komcsi. De akikre rámondják, hogy komcsi, az az életben nem is lehetett volna az, ha akart volna se...de mint láthatjuk az ellenzék az tuti antikommunista, mert ki is mondják. Ehelyett a munkáspárt kit is szimogat?
A biciklisávot nem vörös, hanem sárga festékkel festik. Még Karácsony is. :)
Fidesz szavazóként mondtam augusztus végén, hogy szeptember első napjaiban arról fog szólni a jobboldali média, hogy Karácsony miatt vannak dugók Bp-en. Ez hülyeség. Szeptemberben a sok hülye miatt mindig brutális dugók vannak, akik azt hiszik, hogy csak az ő nyaralásuk ért véget és csak az ő gyerekeik mennek iskolába.
Karácsony egyetlen bátor húzása a körúti bringasáv volt. Sajnos gyenge volt ahhoz, hogy teljesen kiálljon mellette.
Puzsér mellé nem állnak be pártok, mert önjáró. Ami sajnos azt is jelenti, hogy érvekkel sem lehet meggyőzni. Szórakoztató, mert mond értelmes dolgokat, de közben bődületes hülyeségeket is. Nem tudtam volna elképzelni főpolgármesternek, de Karácsonyról egy másfél év után sem sikerült. Úgy gondolom, hogy Puzsér nem futamodott volna meg a bringasávok ügyében és egyéb témákban sem. És valószínűleg nem a Fidesz ellen, hanem Budapest érdekében használta volna a felhatalmazását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!