Jobboldalinak vagy baloldalinak tartod magad?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 21. 11:42
A kérdező szavazást indított:
Baloldal
Jobboldal
35 szavazat
1/12 anonim válasza:
Őszintén szólva nem tudom. Mindkét oldalnak vannak olyan eszméi és gondolatai, amikkel egyetértek.
2/12 Rothadó Narancs válasza:
Centralistának, náci beütéssel.
3/12 anonim válasza:
Vajon mikor érkezik a válasz,hogy Táncsics Radikális Balpártnak érzem magam?
4/12 anonim válasza:
Abszolút jobboldalinak. Dióhéjban: Szabad piac pártján állok, szerintem szükség van egy jól működő társadalomban hierarchiára, életvitelem is visszafogott, konzervatív.
Engem képviselő parlamenti párt nincsen Magyarországon.
5/12 anonim válasza:
Jó ez a szavazás annak tudatában, hogy két szélső jobb oldal csatározik egymással.
A nemzeti jobb és a globalista tőkések szélső jobbja.
Becézhetjük persze egyiket vagy másikat baloldalnak...
6/12 anonim válasza:
Centristának. A politika sokkal összetettebb annál, hogy le lehessen egyszerűsíteni egy bitre, tehát két lehetőségre.
7/12 anonim válasza:
Én magyar és Magyarország párti vagyok, és nem globalista párti. Amennyiben jelen pillanatban a baloldalinak nevezett csoportosulás képviseli a globalizmust, és a jobboldalinak nevezett a nemzeti érzelműeket, akkor jobboldali vagyok.
9/12 anonim válasza:
Enyén jobblib. Persze semmi közöm nincs magukat jobboldalinak nevező szélbal komcsikhoz, mint a fidesz.
10/12 anonim válasza:
Jobboldali.
Konzervatív-liberális (igen van ilyen), szabadpiac-párti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!