Hova fog még süllyedni a magyar baloldal és a belpesti, belbudai támogatói?
Utóbbi időben nagyon megutáltam a magyar baloldalt főként a partizánt, mércét és az újegyenlőséget, le is iratkoztam róluk már egy ideje. A legnagyobb probléma a magyar baloldallal az, hogy vélemény buborékban élnek. Ez jól mutatja az, hogy a 2019-es önkormányzati választáson Karácsony Gergelyt támogatták és nem a Puzsér Róbertet. Olvassátok el a programját. Sokkal baloldalibb, mint a Karácsony lagymatag programja. Az, hogy azért küzdött, hogy a Budapest levegője belélegezhető legyen, több sétálóövezetet alakított volna ki, inkább a bicikliseket, tömegközlekedés fejlesztését támogatta volna baloldalibb, mint amit a Karácsony csinált, hogy vödör festékkel bicikli sávot festett, ami nem is volt annyira eredményes, sőt sok panasz érkezett, hogy inkább növelte a szmogot. Lehet azt mondani, hogy hát ez a csúnya fidesz megvonja a támogatást, hogyha nagyon akarná a Karácsony azt, hogy egy zöld élhetőbb Budapesten éljünk, akkor nem picsogna, tenné azt amit egy főpolgármesternek kéne tennie, akár a saját vagyonát is rááldozná arra, hogy egy élhetőbb, zöldebb Budapesten lehessen élni.
A "rendszerkritikus" baloldal mégse a Puzsért támogatta, aki egy igazi outsider volt, hanem beállt Karácsony mellé, Puzsért folyamatosan karaktergyilkolták. Ezt azért csinálják, mert nem tudnak kitörni a saját buborékjukból ráadásul belpesten, belbudán van egy ilyen értelmiségi réteg, akik folyamatosan rombolják a magyar baloldalt, nevetségessé teszik. Ráadásul, hogy lehet eljátszani a rendszerkritikus baloldalt úgy, hogy Gulyás Marci 80 ezer forintos cipővel ossza az észt? Nem lenne semmi baj ezzel a cipővel, ha mondjuk kimennének szegény telepekre, ahol emberek élnek szegénységbe, éheznek, hajléktalanoknak segítenének. Sokkal jobban tisztelném őket, hogyha a hitvány Padödö behívása helyett rászorulókon segítenének. Így, hogy ezeket nem csinálják, mi értelme a partizán névnek? Még a nácinak bélyegzett mi hazánk is kimegy cigánytelepekre, még ők is közelebb állnak a valósághoz, mert ők legalább elhagyják belpest, belbuda határát.
Utóbbi időben nagyon megutáltam a magyar baloldalt, a magyar jobboldalt is nevetségesnek tartom, de ők legalább nem képmutatóak.
""Amelyik politikai erő nem alkalmazkodik, annak nem jutnak célba az üzenetei. Azért küldenek a pártok, köztük az én pártom is végletesen leegyszerűsített üzeneteket az embereknek, mert más nem megy át.""
Lázár János
"azért küzdött, hogy a Budapest levegője belélegezhető legyen, több sétálóövezetet alakított volna ki, inkább a bicikliseket, tömegközlekedés fejlesztését támogatta volna baloldalibb"
Semmi köze egyik oldalhoz sem. Ez csak egy puszta intézkedés. Tucatnyi város van, ahol folyamatosan fejlesztik ezeket, függetlenül a polgármester pártságától.
Úgy általánosságban igazad van.
A magyar valóságban azonban Tarlós Putyu nyíltan az autós közlekedést preferálta, szóval itt egy kicsit minden más.
#17!
Én a Tarlós éra vége felé költöztem a város egyik pontjáról az átellenes pontjára és mivel bringával járok dolgozni, a teljes belvárosi részt megismertem így. Szinte egymást érik a bringás felfestések.
Tarlós eléggé autósnak tűnt, de jelentősen fejlődött alatt a bringás infra is.
Szerintem az inkább Révész Mártíriuszt dícséri. Őt jól megtalálták erre a feladatra.
Mondjuk eljuthatnának oda, hogy szép hosszú, a semmiben véget érő bringautakat végre összekötnének. Az a projekt haladhatna gyorsabban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!