Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hova fog még süllyedni a...

Hova fog még süllyedni a magyar baloldal és a belpesti, belbudai támogatói?

Figyelt kérdés

Utóbbi időben nagyon megutáltam a magyar baloldalt főként a partizánt, mércét és az újegyenlőséget, le is iratkoztam róluk már egy ideje. A legnagyobb probléma a magyar baloldallal az, hogy vélemény buborékban élnek. Ez jól mutatja az, hogy a 2019-es önkormányzati választáson Karácsony Gergelyt támogatták és nem a Puzsér Róbertet. Olvassátok el a programját. Sokkal baloldalibb, mint a Karácsony lagymatag programja. Az, hogy azért küzdött, hogy a Budapest levegője belélegezhető legyen, több sétálóövezetet alakított volna ki, inkább a bicikliseket, tömegközlekedés fejlesztését támogatta volna baloldalibb, mint amit a Karácsony csinált, hogy vödör festékkel bicikli sávot festett, ami nem is volt annyira eredményes, sőt sok panasz érkezett, hogy inkább növelte a szmogot. Lehet azt mondani, hogy hát ez a csúnya fidesz megvonja a támogatást, hogyha nagyon akarná a Karácsony azt, hogy egy zöld élhetőbb Budapesten éljünk, akkor nem picsogna, tenné azt amit egy főpolgármesternek kéne tennie, akár a saját vagyonát is rááldozná arra, hogy egy élhetőbb, zöldebb Budapesten lehessen élni.

A "rendszerkritikus" baloldal mégse a Puzsért támogatta, aki egy igazi outsider volt, hanem beállt Karácsony mellé, Puzsért folyamatosan karaktergyilkolták. Ezt azért csinálják, mert nem tudnak kitörni a saját buborékjukból ráadásul belpesten, belbudán van egy ilyen értelmiségi réteg, akik folyamatosan rombolják a magyar baloldalt, nevetségessé teszik. Ráadásul, hogy lehet eljátszani a rendszerkritikus baloldalt úgy, hogy Gulyás Marci 80 ezer forintos cipővel ossza az észt? Nem lenne semmi baj ezzel a cipővel, ha mondjuk kimennének szegény telepekre, ahol emberek élnek szegénységbe, éheznek, hajléktalanoknak segítenének. Sokkal jobban tisztelném őket, hogyha a hitvány Padödö behívása helyett rászorulókon segítenének. Így, hogy ezeket nem csinálják, mi értelme a partizán névnek? Még a nácinak bélyegzett mi hazánk is kimegy cigánytelepekre, még ők is közelebb állnak a valósághoz, mert ők legalább elhagyják belpest, belbuda határát.

Utóbbi időben nagyon megutáltam a magyar baloldalt, a magyar jobboldalt is nevetségesnek tartom, de ők legalább nem képmutatóak.

2021. ápr. 22. 14:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
2: szépen felmondtad a fideszpropagandát Puzsért megvédésének álcázva
2021. ápr. 22. 15:13
 12/19 A kérdező kommentje:
#9 Én amúgy egy nemzetellenes ember vagyok és várom azt, hogy nyugatról jött emberek irányítsanak bennünket, de ettől még ki nem állhatom a magyar baloldalt. Amúgy én az egész magyar társadalmat ki nem állhatom több dolog miatt, mint pl. kishítűségük miatt, örülj, hogy élsz és, hogy örülj, hogy szar munkákat elvállalhatsz felfogásuk miatt rettenetesen utálom ezt az országot, nem hiszek abban, hogy a pártok miatt ilyen szar hely ez az ország, mert a magyar emberek éltetik őket, de a magyar baloldal semmi megoldást nem nyújt ezekre, hanem inkább ellehetetlenítik az igazi alternatívát, de magukat alternatívnak hazudják. Ez az ami engem felháborít.
2021. ápr. 22. 15:18
 13/19 A kérdező kommentje:
#11 Előző kommentemre meg a fideszesek mondanák, hogy egy sorosista libsi vagyok, mert nyíltan nemzetellenes vagyok, de titeket minősít a címkézésetek és miattatok ilyen szar az ország nem a fidesz miatt.
2021. ápr. 22. 15:20
 14/19 Koplárovics Béci ***** válasza:
55%
Úgy látszik, hogy aki itt választást akar nyerni, annak a fideszig kell süllyednie. Az MSZP-nek már többször is sikerült. Az észérvek sajnos nem hatnak.
2021. ápr. 22. 15:38
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

""Amelyik politikai erő nem alkalmazkodik, annak nem jutnak célba az üzenetei. Azért küldenek a pártok, köztük az én pártom is végletesen leegyszerűsített üzeneteket az embereknek, mert más nem megy át.""

Lázár János

2021. ápr. 22. 16:03
 16/19 anonim ***** válasza:

"azért küzdött, hogy a Budapest levegője belélegezhető legyen, több sétálóövezetet alakított volna ki, inkább a bicikliseket, tömegközlekedés fejlesztését támogatta volna baloldalibb"

Semmi köze egyik oldalhoz sem. Ez csak egy puszta intézkedés. Tucatnyi város van, ahol folyamatosan fejlesztik ezeket, függetlenül a polgármester pártságától.

2021. ápr. 22. 17:38
 17/19 anonim ***** válasza:

Úgy általánosságban igazad van.

A magyar valóságban azonban Tarlós Putyu nyíltan az autós közlekedést preferálta, szóval itt egy kicsit minden más.

2021. ápr. 22. 17:41
 18/19 anonim ***** válasza:

#17!

Én a Tarlós éra vége felé költöztem a város egyik pontjáról az átellenes pontjára és mivel bringával járok dolgozni, a teljes belvárosi részt megismertem így. Szinte egymást érik a bringás felfestések.

Tarlós eléggé autósnak tűnt, de jelentősen fejlődött alatt a bringás infra is.

2021. ápr. 22. 18:28
 19/19 anonim ***** válasza:

Szerintem az inkább Révész Mártíriuszt dícséri. Őt jól megtalálták erre a feladatra.

Mondjuk eljuthatnának oda, hogy szép hosszú, a semmiben véget érő bringautakat végre összekötnének. Az a projekt haladhatna gyorsabban is.

2021. ápr. 22. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!