Eddig mindig szánalmasnak tartottam a magyar jobboldalt, de a mai blm szobor elleni hisztijük miatt most már nem tudom hova fognak tovább süllyedni. Nem esett le nekik, hogy ez nem is valódi szobor, hanem csak egy performansz volt és csak 2 hétig tervezték azt, hogy ott lesz? Nem esett le nekik, hogy a Baranyi Krisztinát a kétfarkú kutyapárt támogatta, akiknek több hasonló performanszuk volt már? Ott volt pl. a kisebb Magyarországot féle viccük amikor a nagymagyarország kontúrját beletették a mai Magyarország területére és kisebb Magyarországgal kampányoltak. Az egy tök jó szellemes, görbe tükröt mutató performansz volt, természetesen a magyar jobboldal annyira ostoba, hogy akkor is cirkuszolt miatta, most ugyanez a helyzet a blm szoborral is. Feleslegesen túl nagy drámát csinálnak ebből. Ráadásul mi az a dumájuk, hogy a fehér, hetero, keresztény embereket elnyomják? Miről beszél ez az őrült Toroczkai? :D Eddig életem során soha nem ért semmilyen negatív diszkrimináció, mert fehér a bőröm és a férfiként a nőkhöz vonzódok. Sőt inkább a kereszténység az ami erőszakosan térített mindig is és nem volt elfogadó azokkal, akik nem hittek vagy hisznek Istenbe. Én ateista vagyok, mert nem hiszek abban, hogy egy nagy hatalmú lény teremtett bennünket, és a hierarchiában alatta kell lennünk. Viszont senkit se térítgetek azzal, hogy ne legyen vallásos és ne higgyen Istenben.
Az írásod alapján semmit sem fogsz fel az egészből, mert egy 1968-ban született, amerikai materialista baloldali eszme alapján próbálsz vizsgálni egy 1000 éves nemzetet és egy 2000 éves vallást.
2021. ápr. 1. 18:30
2/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok balos, egyszerűen csak nem sértődök meg, mint egy kisgyerek ahogy a magyar jobboldal teszi. :D
2021. ápr. 1. 18:32
3/15 anonim válasza:
Kérdező. Ott van pl. a Kismagyarországos vicc, amit említettél.
Az el sem jut a csöpp agyadig, hogy egy ilyen vicc egy jobboldalinak olyan, mintha tőrt döfnének a szívébe, egyáltalán nem "jópofa" meg "görbe tükör" hanem olyan mintha előásták volna az apja csontjait, és ráhugyoztak volna.
2021. ápr. 1. 18:36
4/15 anonim válasza:
A kérdező inkább költözzön észak-koreába.
Ott nincsenek náczhik,csak elvtársak meg szép leninszobrok.
2021. ápr. 1. 18:46
5/15 anonim válasza:
" Miről beszél ez az őrült Toroczkai?"
Toroczkai azon pedálozik, hogy bekerüljön a hírekbe, próbálja feltornázni a támogatottságukat.
Szóval nem hülye, hanem ez egy performansz a részéről, mert ezzel remél megfogni szavazókat.
2021. ápr. 1. 18:47
6/15 anonim válasza:
Nekem ettől csak szimpatikusabb lett Toroczkai!
Mi a fene köze van Magyarországnak a béelemmhez? Mert egy hozzád hasonló agymosott erőltette, rakatta oda ki a szobrot?
Te is térdepeltél amúgy? 🤔
2021. ápr. 1. 20:41
7/15 anonim válasza:
Mellesleg szerintem sokaknál ezzel a kutyások elásták magukat. Viccpárthoz képest egy aljas, romlott banda.
2021. ápr. 1. 20:43
8/15 anonim válasza:
"Ott volt pl. a kisebb Magyarországot féle viccük amikor a nagymagyarország kontúrját beletették a mai Magyarország területére és kisebb Magyarországgal kampányoltak. Az egy tök jó szellemes, görbe tükröt mutató performansz volt, természetesen a magyar jobboldal annyira ostoba, hogy akkor is cirkuszolt miatta, most ugyanez a helyzet a blm szoborral is."
Az is csak az olyan proliknak volt kb. "szellemes" mint te lényegében.
2021. ápr. 1. 20:52
9/15 A kérdező kommentje:
A magyar jobboldali emberek aggresszív, nyugatellenes őstulkok nekem ez a vélemény róluk. Amikor arról hadoválnak összevissza, hogy fehér, hetero ellenesség van valójában a fejükben van zűrzavar és magukba kéne ezt helyretenniük nem hőzöngeni. A hiba az ő készülékeikben van, nem a világban.
2021. ápr. 1. 22:47
10/15 anonim válasza:
"A magyar jobboldali emberek aggresszív, nyugatellenes őstulkok nekem ez a vélemény róluk."
A béelemm sem semmi!
Amúgy megkérdezem újra. Magyarországnak mi köze van ehhez?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!