Mi a véleményetek Toroczkai László és a Mi hazánk mai BLM szobor ellenes akciójáról?
2021. ápr. 1. 15:00
1/40 anonim válasza:
Sokkal kulturáltabb tiltakozás, mintha leöntötték volna festékkel vagy bekenték volna kutya ürülékkel.
2/40 anonim válasza:
Az, hogy nincs jobb dolguk... Én pl. magasról szarok arra a szivárványos szoborra, egyszerűen nem üti meg az ingerküszöbömet, nem, hogy még idegbajos is legyek tőle. Örülök, hogy valakinek ennyire labilis az idegállapota, hogy ez kiveri a biztosítékot :D
3/40 anonim válasza:
Mit szól ehhez majd a koalás partner, a fidesz?
Érdekes lesz majd hallgatni!
4/40 anonim válasza:
jó látni hogy a moslékhívőknek fontosabb egy dorogos amerikai néger ügye, mint bármilyen hazai
5/40 anonim válasza:
Itthon nem releváns a szobor, tehát felállítani és tiltakozni ellene sincs semmi értelme. Most azért 2006 után pont az összefogás tiltakozik a rendőri erőszak ellen? Nahát. Bár amikor hungarofób politikusokról és rendőrterrorról volt szó akkor nem álltak a tüntetők mellé. Az amerikai szabadságszobor helyett is lehetett volna magyarabb dolog, volt nekünk elég szabadságharcosunk, akikből válogathattak volna. Csak a szivárvánnyal nincs semmi baj, de mivel nem magyar szoborról van szó, nem magyar vonatkozásban, így semmi értelme nincs.
6/40 anonim válasza:
Mondjuk számomra még mindíg nem teljesen világos, hogy mivel van bajuk.
A szobor címével, kinézetével, testtartásával, vagy szinével?
7/40 anonim válasza:
6-os, a Mi Hazánk, ha szivárványt lát, akkor azonnal le akarja rombolni, ha eső után szivárvány van, egyből homipropagandát kiáltanak, és nyilt levélben kérik a HM-et, hogy indítsák a gripeneket, szétlőni a szivárványt!4
8/40 anonim válasza:
Szerintem a lehető legkulturáltabban oldották meg ezt a tiltakozást.
Pont a BLM-esek döntögettek szobrokat...
Egyébként meg én szívem szerint fogtam volna magamat és egy festékkel leöntöttem volna és kutyaszarral dobálgattam volan tele.
De ugye én is kulturált vagyok szóbval én is így oldottam volna meg.
9/40 anonim válasza:
A mihasznáknak már a kreativitása is elfogyott. Csak át kellett volna festeni a szobrot izrael zászlajának mintájára és kész is van. A készítők maguk bontották volna le a szobrot azonnal.
10/40 anonim válasza:
Jó, persze tiltakoznak. Ezt elsőre is értettem.
De mivel van bajuk?
A szobor címével, kinézetével, testtartásával, vagy szinével?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!