Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek Toroczkai...

Mi a véleményetek Toroczkai László és a Mi hazánk mai BLM szobor ellenes akciójáról?

Figyelt kérdés
[link]

2021. ápr. 1. 15:00
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
52%
Még annyit hozzátennék, hogy a legnagyobb probléma az általánosítással van. Amikor Toroczkai kijelenti, hogy a cigányok bűnözők, az LMBTQ emberek aberráltak és családellenesek.
2021. ápr. 1. 20:30
 32/40 anonim ***** válasza:
65%

#31 Toroczkai mondott olyat, hogy minden cigány bűnöző? Mondott olyat, hogy minden meleg családellenes? És olyat, hogy bárkinek is uralkodnia kellene a másik felett?

Magyarországon tényleg van jó pár ember, aki a melegeket/cigányokat emberszámba sem veszi - bár egy nagy részüknél a rasszizmus a tapasztalataik miatt van jelen. De a Mi Hazánknak nem is melegekkel van problémája, hanem az LMBT mozgalommal, ami viszont konzervatív szempontból tényleg családellenes.

"A fehérek a múltban büntetlenül hajthatták rabszolgasorba a színesbőrű embereket." Fordítva is. A mai Angliából Észak-Afrikai mór kalózok tömegével raboltak el embereket rabszolgának.

"Toroczkai nem egyenlőséget akar." Aki kicsit is ismeri történelmet, az pontosan tudja, hogy teljes társadalmi egyenlőség nincs, és nem is lesz. Ezt el kell fogadnunk, úgy gondolom.

2021. ápr. 1. 20:53
 33/40 anonim ***** válasza:
37%

Nem mondta ki természetesen, de a mi hazánknak az terve, hogy a rendőrségi eljárás során rögzítsék azt, hogy az elkövető roma származású, szerintem eléggé egyértelmű jelentéssel bír.

Meg azt se értem, hogy miért van az, hogyha valaki kiáll valami mellett az egyből valami ellen van. Most itt ez a BLM szobor, ami azt jelképezi, hogy a feketéket (illetve itthon ez inkább a romákra vonatkozik) éri megkülönböztetés és ez nem helyes. Most miért kell egyből azt gondolni, hogy ez a fehérek ellen van?

Vagy például a melegek örökbefogadási kérdése, amit most a családazcsalád kezdeményezés testesített meg. Miért kell egyből arra következtetni, hogy ez a hagyományos család ellen van?

Miért nem férhet meg egymás mellett békében fehér és roma, meleg és hetero? És nem mondom, hogy pl. a romák szentek és a fehérek bűnözők, de lássuk be fordítva sem igaz (viszont Toroczkai kommunikációjából ez utóbbi jön le nekem).

2021. ápr. 1. 21:18
 34/40 anonim ***** válasza:
82%

33#

Egyrészt, Magyarországon vagyunk, a népnek joga van tudnia,hogy a kisebbség között mennyi a bűnöző,hogy objektív képet kapjanak az emberek.

Másrészt,a BLM nem csak az afrikaiak mellett,hanem a fehérek ellen is jött létre.

Egyik nincsen a másik nélkül.

Ahhoz,hogy egy csoportot feljebb hozz, egy másikat el kell nyomnod.

Az LMBT-s főkolomposoktól nem egyszer hallottam,hogy "táncolni" akarnak a hagyományos családmodell sírján.

Szóval, ha valaki kiáll ezek mellett a liberálisok által felkarolt témák mellett,ők bizony ellene vannak a fehéreknek,meg a ciszgender embereknek.

2021. ápr. 1. 22:05
 35/40 anonim ***** válasza:
71%

Toroczkai nem általánosít. Statisztikák alapján közli a valóságot a bűnözőkről, s ha már valóban ez a nagy helyzet, hogy több a roma bűnöző, mint a magyar, akkor miért is kéne ezt véka alá rejteni? Ez egy nemzeti probléma. És nem kell homokba dugni a fejünket, mintha nem lenne.

Az lmbtq propaganda pedig valóban veszélyes sokakra nézve. Persze legyenek elfogadva a melegek, meg mindenki aki nem hetero, de ne erről tanuljon már egy 5 éves gyerek, könyörgöm. Ezt lenyomni az emberek/gyerekek torkán, az az abberáltság.

2021. ápr. 1. 22:06
 36/40 anonim ***** válasza:
64%
"ne erről tanuljon már egy 5 éves gyerek" Ebben egyet értünk, a szexuális felvilágosítás minden szempontból a szülő dolga (akik ha akarják olvashatnak a gyereküknek LMBTQ tartalmú mesét, ez megint mindenkinek a szíve joga eldönteni, hogy olvas-e ilyen könyvből vagy sem). De a mi hazánknak nem csak ezzel van problémája, ez megint álszentség. Dúró Dóra egyértelműen kijelentette, hogy ők eltörölnék a melegek bejegyzett élettársi kapcsolatát, ami aztán tényleg senkinek nem árt. Még csak nem is házasság, csupán (az örökbefogadást leszámítva) ugyanazokat a jogokat biztosítja. Azt megértem, hogy a házasságot sokan férfi és nő szent kötelékének tartják és nem akarják, hogy ez változzon, de most őszintén az élettársi kapcsolat kinek árt? Kit ért az elmúlt 12 évben mióta a melegeknek ez lehetőség, sérelem emiatt?
2021. ápr. 1. 22:20
 37/40 anonim ***** válasza:
26%
Azt senki nem mondja hogy, pályázaton nyerték a szobora a pénzt magyaránt erre megy az adó.Aki teheti az meneküljön innen a munkanélküliség rekordokat döntöget és még mindig szivárvány szobor,stadion,helikopter leszállo.Mindenre kültenek csak arra nem amire kéne.És most már jön a magyar Blm teror szervezet is.Én azt hitem velem van a baj hogy, elvesztetem a munkám.De látom ebe az országba már minden fontosab miért nem lehet az élhető szivonal emelésével foglalkozni.Miért mindig foci,blm,melegek,covid,migránsok,soros majd megoldom valahogy a munkát.Bár inkáb feketén dolgozok ezután mert minden fontosab a munkanélkül marad embereknél.Akkor meg ne vonják az adómat ilyenekre nyugdijam úgy se lesz nekem erre is gondolni kel.
2021. ápr. 1. 23:30
 38/40 anonim ***** válasza:

32

"Aki kicsit is ismeri történelmet, az pontosan tudja, hogy teljes társadalmi egyenlőség nincs, és nem is lesz. Ezt el kell fogadnunk, úgy gondolom."

Ez mindig egy folyamat. Annyiban egyetérthetünk, hogy legalább a jogi egyenlőség lehetséges és elvárható.

2021. ápr. 8. 17:53
 39/40 anonim ***** válasza:
63%

az emberi és polgári jogok nyilatkozata úgy hangzik, hogy az oktalan jogegyenlőtlenséget kell megszűntetni, és elismerni, hogy bizony léteznek olyan helyzetek ahol közös társadalmi érdek a jogegyenlőtlenség

el kéne olvasni nem csak sikítani libtardok

2021. ápr. 9. 08:32
 40/40 anonim ***** válasza:

39-es

Szia kedves Redditlakó, ilyet nem ír.

"I. Minden ember szabadnak és jogokban egyenlőnek születik és marad; a társadalmi különbségek csakis a közösség szempontjából való hasznosságon alapulhatnak."

Ha erre gondolsz, ez nem azt jelenti sajnos.

Egyedül a megerősítő intézkedések esetén tartom elfogadhatónak a jogi egyenlőtlenséget, abban az esetben, ha a formális jogi egyenlőség nem biztosítja a gyakorlatban a valós egyenlőséget.

2021. ápr. 9. 16:58
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!