Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sokszor mondják, hogy azért...

Sokszor mondják, hogy azért nem fogadjuk el a melegeket, mert nem ismerjük őket. Mit kell akkor tudni róluk, ami megoldaná az elfogadás kérdését?

Figyelt kérdés
Konkrétan mi az? Nagyobb a szívük? Jobban tudnak gyereket nevelni?

2021. okt. 3. 04:56
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
30%
Jól jönnek mikor hideg van.😉
2021. okt. 3. 05:42
 2/30 anonim ***** válasza:
59%
Értelmi képesség kérdése.
2021. okt. 3. 06:37
 3/30 anonim ***** válasza:
90%
Hát azt, hogy ugyanolyanok, mint a heterók. Pont az a baj, hogy sokan azt hiszik, hogy a melegek mind máshogy viselkednek (pl. nőiesen), pedig ez nem igaz.
2021. okt. 3. 06:54
 4/30 anonim ***** válasza:
82%
Pl hogy a nemi identitás miatt nem rosszabb emberek. Nincs köztük több pedofil. Ilyesmik.
2021. okt. 3. 06:54
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szokták abbahagyni a fintorgást az emberek, amikor valamelyik sokra tartott, teljesen normálisnak tűnő kedves barátjuk, rokonuk érintettsége kerül a tudomásukra. Akkor rájönnek, hogy az az "alvilági fertőt" ábrázoló képzet, ami a fejükben élt, meg amit a szenzációhajhász média megjelenít, mennyire nem egyezik a valósággal. Legfőképpen transzneműeknél van valami iszonyatos szakadék a valóság és a képzelgések között. Ez másképp nem megy, mint személyes ismertség. Természetesen minden embernek van érintett ismerőse, több is, csak vannak azok, akinek ezt nem merik elmondani. (Például mindenki tudja a családban, csak az apuka ki van hagyva belőle.) Attól, hogy valaki meleg, még nem lesz jobb vagy okosabb az átlagnál, csak legalább a másik irányt kéretik nem feltételezni róla.
2021. okt. 3. 07:19
 6/30 anonim ***** válasza:
48%
Egy homofóbnak mekkora lehet az értelmi képessége?
2021. okt. 3. 07:29
 7/30 anonim ***** válasza:
35%
Ismerkedj Fidesz politikusokkal.
2021. okt. 3. 07:44
 8/30 anonim ***** válasza:
19%
Mia z a homofób?
2021. okt. 3. 08:02
 9/30 anonim ***** válasza:
79%

Én meleg vagyok. Az emberekben olyan téveszmék élnek rólunk, mint, hogy mi mind nőiesek vagyunk, azt se tudjuk melyik nem vagyunk, mind pedofilok vagyunk, mind a prideon vonaglunk stb.

Nem vagyok nőies, tudom, hogy férfi vagyok, nem vagyok pedofil, még sosem voltam prideon.

Egy teljesen átlagos srác vagyok, csak én a saját nemem iránt érzek érzelmeket.

2021. okt. 4. 11:50
 10/30 Godaime ***** válasza:
66%
Elég, ha annyit tudsz róluk, hogy ők is átlagemberek, mint bárki más. A szexuális beállítottság nem határozza meg egy ember személyiségét. Valószínűleg több LMBT tagot ismersz, mint gondolnád. Sokan nem merik felvállalni, de mindenhol ott vannak.
2021. okt. 8. 16:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!