Nem hinném hogy meg akarja oldani. Ha nőni fognak a bérek és mégjobban nyit az EU felé, esetleg migránsokat is beenged, akkor mégjobban emelkedni fognak.
2021. okt. 2. 13:02
4/11 anonim válasza:
Államosítással.
2021. okt. 2. 13:04
5/11 anonim válasza:
Ha valakinek több ingatlana van azt meg kell adóztatni durván, csak az legyen adómentes vagy minimaladós amibe be vannak jelentve tulajok, Masik állami bérlakásokat kell építeni de rengeteget. Meg kell szüntetni az ingyenpenzt(csok, babavaro)
A tul nagy méretű es értékű ingatlanokat a frekventalt helyeken ahol az átlagnál is jobban mennek fel az árak meg kell adoztatni, ha ezeket a lakásokat a tulaj az arra rászoruloknak használatba bocsájtja az államon keresztül el kell az adót engedni.
Én ebben gondolkodom.
A külföldi spekulativ es befektetesi cellal vasarlo természetes es jogi szemelyek ingatlanfelvásárlását el kell lehetetleniteni.
2021. okt. 2. 13:26
6/11 anonim válasza:
Nem ad több ingyen pénzt, és nem drágulnak tovább.
Olcsóbbak sem lesznek, mert aki megvette az nem akar veszíteni a bolton.
2021. okt. 2. 13:28
7/11 anonim válasza:
Lesz új szociális bérlakás program. A drága kerületekben az önkormányzati lakásokba romákat fognak költöztetni. Ez után a környéken az ingatlanárak normalizálódni fognak!
2021. okt. 2. 13:59
8/11 anonim válasza:
#5: Na az ilyenek miatt nem szavazok a baloldalra. Csak adóztatásban tudnak gondolkodni, csak abban hogy a másiktól elvegyék. Nekem is két ingatlanom van, mert az egyikben édesanyám él, csak az én nevemen van, mert amikor meghalt édesapám megörököltem az ő haszonélvezeti jogával. Most akkor fizessek jó sok adót, mert nem akarom az utcára tenni az idős édesanyámat. Kedves emberek vagytok ti mondhatom.
2021. okt. 2. 14:13
9/11 anonim válasza:
#5: Nagyon okos vagy. Gondolod, ha megadóztatják az albérletbe kiadott lakásokat, akkor azt nem terhelik tovább a bérlőkre a tulajok. Az egésznek az lesz a vége, hogy még drágábban fognak tudni lakást bérelni a rászorulók, tehát pont ellentétes hatást érnél el vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!