Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Budapest "jóléti" (höhö)...

Ha Budapest "jóléti" (höhö) akkor miért van tele erőszakos, ellentmondást nem tűrő csövesekkel, egyre növekvő számban?

Figyelt kérdés

2021. aug. 11. 20:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Minden nagyváros kitermel egy ilyen réteget. De csak pár helyen jellemzőek.
2021. aug. 11. 20:07
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
Budapesten hatalmas a nyomor. Az egyetem befejezése után húzok is haza vidékre. Én nagyon megutáltam Pestet az egyetemi évek alatt
2021. aug. 11. 20:07
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Mert nem "kezelik" a helyzetet. Egyik oldalról megy a nagy-nagy emberi jogok, hogy a csöveseket nem lehet büntizni a közterületen lakásért utána meg a sírás-rívás amikor megy haza a polgár és ott látja a játszótéren a saját sz.rában-hugyában fetrengő csövest. Megy a "nem szabad kényszergyógykezelni csak ha önveszélyes" utána meg a sivalkodás ha a zombi állapotú drogosok lézengenek az utcán.
2021. aug. 11. 20:11
 4/8 anonim ***** válasza:
45%
2: sokan azért vannak itt, mert itt a legjobbak a fizetések, különben mások is vidékre mennének inkább
2021. aug. 11. 20:31
 5/8 anonim ***** válasza:
66%
Én sem fogok az egyetem elvégzéséhez szükséges időnél tovább maradni BP-n. Rohadt drága, büdös, koszos, csúnya város, tele lecsúszott vademberekkel meg cigányokkal.
2021. aug. 11. 20:31
 6/8 anonim ***** válasza:
70%
5: ha a magyar vidékre gondolunk, ott is egyre többen vannak
2021. aug. 11. 20:42
 7/8 anonim ***** válasza:
61%
Vidéken kapok egy fullos családi házat 15 millióért, Pesten meg egy élhetetlen egérlyuk is 40 milla..
2021. aug. 11. 21:24
 8/8 anonim ***** válasza:
58%

Pont a jólét vonzza őket. A budapesti csövesek nagyrésze nem budapesti. Sőt, sokan falvakból, megyeszékhelyekről járnak fel nap mint nap, hogy kolduljanak. Sok öreg van, akik ugye nyuggerként már ingyen utazhatnak. Kapja a nyugdíjat, demellé még eljün az aluljáróba, aztán tartja a markát. Egy útra simán összejöhet neki akár 10 ezer ft+ is!! Tehát elég csak havi 5-6-szor ideutaznia, már az is bazijó pénz. Mellé még a bevásárlást is elintézi... csupa haszon.

Másik nagy réteg a romániaiak. Többségük beszél magyarul, sokan romániai magyarcigányok. Az ő sorsuk már kevésbé szép... romániában konkrétan koldusmaffia működik. Szerte európában ki vannak rakba kéregetőik, és nekik jattolni kell. Kb mint a strici-k🤭rva viszony. Tehát te odaadod neki pl a 100-ast, abból 80 ft megy a maffiának.

Másik nagy réteg pedig az általánosan országból érkező hajléktalanok, akik a korábbi lakhelyükön nem tudtak mit csinálni, és ezért pesten próbálnak szerencsét... köztük kevesebb a kéregető.

És a legkisebb rész csak a budapesti hajléktalanoké. Köztük a legkevesebb a kéregetők aránya.

2021. aug. 12. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!