Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Dobrev vagy Márki Zay?

Dobrev vagy Márki Zay?

Figyelt kérdés
Tegyük fel azt a forgatókönyvet, hogy Karácsony Gergely visszalép Márki Zay Péter javára, akkor Dobrev Klára és Márki Zay Péter közül kit választanátok?

2021. okt. 2. 06:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

DK-s. Én meg a neved, meg a kommented alapján nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek. Először is, gondolom nekem címezted az írást, én a 9-es voltam, még a számot se sikerült eltalálnod, de nem baj.

Másodszor, semmi ilyet nem állítottam, hogy MZP még Karácsonnyal is veszítene. MZP sokkal elfogadhatóbb az àtlag ember számára, mint Dobrev, csak az ő szavazóbázisa nem egy szektára hasonlít, mint a DK-s tábor, ezért nehezebb a helyzet. Nyugtatlak, hogy a második fordulóban többen elmennek és Dobrevnek sem lesz egyszerű dolga, mert valszeg összrfognak ellene, és ne reménykedj, hogy úgy is ő nyer majd.

2021. okt. 2. 08:48
 12/25 anonim ***** válasza:
51%
De mit szólna Karigeri gazdája ha visszalépne??
2021. okt. 2. 09:01
 13/25 anonim ***** válasza:
92%

Bírom ahogy visítozik itt a DK szekta, de közben elfeledkeztek róla hogy egyéniben hónapok óta taktikáznak a Jobbikkal, és visszaléptek egymás javára.

Az nem olyan nagy probléma mi? Pont olyanok vagytok mint a Fidesz szavazói.

Egyébként meg ha nyer is Márky/Karácsony, úgy is ti adjátok a legtöbb egyéni képviselőt az első fordulónak megfelelően, csak értsétek meg Klárival 45%. ot sem tudunk összehozni a Fidesz ellen, és akkor jön a nagy pofára esés..

Olyan kell miniszterelnök jelöltnek akit úgy a vidék mint a főváros elfogad és támogat, ehhez pedig a Karácsony-Márky szövetség tökéletes. Ha Dobrevnek lenne egy kis esze és nem a Gyurcsány elvakult bosszúvágya/hatalomvágy hajtaná, önmagától is belátná hogy nem kéne ezt erőltetni ha sikert akarunk aratni..

Néha úgy érzem mintha direkt arra játszana, hogy inkább Orbán nyerjen még 4 évet..

2021. okt. 2. 09:42
 14/25 anonim ***** válasza:

#14 ott a pont.

Azt meg amúgy nem is értem, hogy akinek az EU parlamentben van egy biztos pozíciója, az miért akar miniszterelnök lenni? Miért muszáj minden pozícióra ugyanazt a személyt indítani? Én igazából amúgy Karácsony jelöltségével is kicsit így vagyok, ezért örülnék jobban inkább MZP-nek, de még mindig jobb ha Karácsony-MZP páros összefog, és ezzel a főváros-vidék meg van szólítva, mintha Brüsszelből indítanának valakit, aki ráadásul egy volt bukott kormány miniszterelnökének a felesége.

2021. okt. 2. 09:57
 15/25 anonim ***** válasza:
A balfék haver
2021. okt. 2. 10:28
 16/25 anonim ***** válasza:
17%

DK-s, #11-nek:

Először is tisztázzuk hogy törölték valaki válaszát, ezért rendeződött át a sorszámozás.

Másodszor: én nem REMÉNYKEDEM Dobrev győzelmében, hanem szinte biztosra veszem. Karigeri szavazótábora Budapestre korlátozódott, Márki-Zay Hódmezővásárhely környékére, Dobrev pedig letarolta az egész országot.

És a százalékok nagyon megtévesztőek tudnak ám lenni!

Dobrev ugyebár 35%-ot kapott, Márki-Zay 21%-ot. Nem is tűnik túl soknak a különbség, igaz?

Viszont ha azt nézzük hogy Márki alig több mint feleannyi szavazatot kapott mint Dobrev,(57,6%) akkor nevetséges bármilyen formában is felvetni, hogy van -e esélye? És hogy van -e alapja annak, hogy magát futtatja mint esélyest? Ezzel a viselkedésével nemcsak hogy a saját táborából fordít maga ellen embereket, de a többi lehetséges szavazója sem nézi ezt jó szemmel. Egy ripacs, aki nem tud becsülettel veszíteni.

Dobrev csúnyán el fogja verni.

2021. okt. 2. 18:00
 17/25 anonim ***** válasza:
0%

Ismét DK-s, ismét #11-nek:

A nevem pedig azért DK-s, mert feljogosítva érzem magam a használatára.

Párttag vagyok.

2021. okt. 2. 18:03
 18/25 anonim ***** válasza:
Ja, így mindent értek, akkor kár is bármilyen párbeszéd, a vége úgy is az lesz, hogy a DK a legjobb, a DK a király, Dobrev a legjobb választás, csak majd ne csodálkozz az újabb sima Fidesz győzelmen. Rendre olvasom és hallom emberektől és olyan ismerőseimtől is, akik soha életükben nem szavaztak a Fideszre, sőt hánynak tőle, hogyha Dobrev nyer, akkor gondolkodás nélkül a Fideszre fognak szavazni, mert inkább az, mint Gyurcsány felesége... és ez nem 1-2 ember, hanem 10-ből 3-4, aki amúgy ellenzéki lenne, ha rendes ellenzéki jelölt lenne, aki nem köthető Gyurcsányhoz. Az a baj, hogy fel kellene már fogni a baloldalon is, hogy Gyurcsány egy bukott politikus. Össze tud még eszkábálni egy 1-1,5 milliós szekértábort de Orbán ellen sose fog nyerni, bárkit állít ki maga helyett jelöltnek. Az embereknek ppnt akkora része nem kér belőle, amennyi elegendő ahhoz, hogy a fidesz behúzzon egy újabb választást. Ha ezt nem látja be a komplett DK, akkor valójában nem akartok kormányváltást, csak hatalmat.
2021. okt. 2. 22:51
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

#18-nak:

Maradjunk annyiban hogy aki Orbán ellen van, de Orbánra szavaz ha a másik opció Dobrev, az valójában egy elvtelen érdek-ember aki bármikor, bárkinek lemegy kutyába ha az az érdeke.

Ezek az elemek jobb ha a fidesz sorait gyengítik, a DK köszöni, nem kéri őket. Olyan "elvtárs"-ra nincs szükség, akit nem szeretném ha a hátam mögött állna! Nem szeretek azon gondolkodni, hogy a mögöttem álló éppen engem erősít, vagy a kést készül a hátamba döfni? Ballaszt.

2021. okt. 3. 09:47
 20/25 anonim ***** válasza:
0%

Ismét #18-nak:

Még egy gondolat-menet:

Ezzel összefüggésben villant be valaki, akiben hatalmasat csalódtam pozitív értelemben. Ezt a gerincességet vele kapcsolatban soha nem hittem volna!

Jakab.

2021. okt. 3. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!