Mi a gondolatotok az ellenzéki előválasztásról milyen irányba fogja sodorni az ellenzék kimenetelét?
Szia. Ha szeretnéd hogy nyerjen az ellenzék jövőre, akkor tudatosítsd magadban, aztán mindenkiben aki hasonlóan vélekedik Kláráról, hogy ő Dobrev Klára, az Európai Parlament alelnöke, jogász, közgazdász. Aki Karácsony Gergellyel van, az ugyanúgy Márki-Zay Péterrel van és Dobrev Klárával is van. Mi EGYÜTT vagyunk az ellenzék.
Speciel jelenleg Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter beszél ki az ellenzéki együttműködésből, nem Klára, épp ő nem nyilatkozik olyat, ami széthúzná az ellenzéki tábort.
Én kedvelem mindhármukat, de az egységet megtörőkben valahogy nehezen bízok.
Márki-Zayról az a véleményem, hogy nem tűr meg ellentmondást. Tavaly a Jobbikkal tárgyalt, hogy ők támogassák az előválasztáson, és ő akarta megszabni a feltételeket. Arrogáns. Én elhiszem hogy jót akar, de igazából inkább bomlaszt a tevékenysége, mintsem egyben tartana.
Dobrev Klára egy kitűnő politikus, véleményem szerint az emberek Gyurcsánnyal azonosítják, de ez nem von le az értékéből,mert ez nem róla szól, hanem az így gondolkodókról.
Karácsony Gergely az számomra, akivel a legkevésbé látom előre, milyen lesz Magyarország, ha Karácsony-kormány lesz. Nem tudom előre, és nehéz is kiigazodni a gondolkodásmódján.
Az tuti, hogy aki próbálja legjobban egyben tartani az ellenzéket, az Dobrev Klára, és abban is igaza van, hogy sokkal fontosabb a jövővel foglalkozni, hogy hogy bontsák le a ner-t, mintsem rugózni több mint egy évtizedes dolgokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!