Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a gondolatotok az ellenzéki...

Mi a gondolatotok az ellenzéki előválasztásról milyen irányba fogja sodorni az ellenzék kimenetelét?

Figyelt kérdés
Szerintem, ha Dobrev nyeri meg akkor fixen reszeltek az egész ellenzéknek, mert senki nem fog Gyurcsány feleségére szavazni, bár nekem alapból unszimpatikus, és túl nagyotmondó egy "nő". MZP lehet tudna egy korrupciómentes kormányzást létrehozni, ami jó lehetne az országnak, de lehet ő is csak nagyot mond, bár eléggé meggyőző. Karácsonytól meg szintén a jó Isten óvjon minket. Továbbá meglepő volt Jakab kiesése ilyen hamar, de Fegyőré nem igazán.

2021. szept. 30. 16:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

9: Én már amióta nagykorú vagyok, 3 szavazáson vehettem részt, mindhárom alkalommal taktikai szavazó voltam, és nem vált be.

Most az egyszer végre a szívemre hallgatok, nem adok lejjebb belőle.

De egyébként mondanám, hogy igazad van, de végső soron nem az a cél, hogy milyen lesz a jövő Magyarországa? Nem Orbán leváltása a fő cél, az inkább csak eszköz.

2021. szept. 30. 18:24
 12/12 A kérdező kommentje:

#1 Esélytelen, ha igen akkor bukó szintén, mert egy bohóc.

#2 Na igen ez teljesen így van

#3 Szintén így vagyok vele.

#4 Ez így hülyeség, és teljesen demagóg.

#5 Hát igen sajnos itt tartunk még 2021-ben is borzasztóan elszomorító.

#6 Dobrev az EP-ben is egy hazaáruló ripacs volt, és mellesleg is egy undorító nőszemély.

#7 Az igazság itt van megfogalmazva.

#8 Hát barátom :D ezen egy ellenzéki is csak röhögne ez akkora szamárság volt, főleg hogy fényezted még ezt a hárpiát.

#9 Igen.

#10 Nekem is ez a tippem amúgy.

2021. szept. 30. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!