Miért győzött ilyen fölénnyel Dobrev?
Figyelt kérdés
Gyurcsány miatt? Ennyi híve van még mindig?2021. szept. 30. 22:32
2/9 anonim válasza:
Ezt csak a Márki-Zay fanok állítják. Egyszer nézd meg a beszédeit úgy, hogy minden filtert leszedsz magadról amik eddig befolyásoltak.
Egyébként 2019-ben biztos örültél az EP választáson, mikor Klára megjelenése által a DK 17%-os eredménye (és a Momentum 10%-a)visszahozta újra a reményt az ellenzék számára hogy van jövő :)
3/9 anonim válasza:
Mert Gyurcsány idején sokkal jobban élt az átlag ember. Ezt szeretnék visszakapni.
4/9 anonim válasza:
#2 Karácsony is ezt gondolja de ok.
5/9 anonim válasza:
Sztem legtöbb potenciális ellenzéki szavazó nem szavazott es így nem reprezentatív. Mozgosítaniuk kéne az embereimet, ahhoz meg stabil arculat kéne,nem kampány.
Én.pl szívesen szavaznék olyanra aki tutiranem lop (...) és gatyába rázza az egészségügyet meg az oktatást.. . De ki lez az? :(
6/9 A kérdező kommentje:
Megnéztem a vagyonnyilatkozatokat. Egyedül Dobrevnek van valamije...
2021. szept. 30. 23:16
7/9 anonim válasza:
34 szazalek, igazabol ez nem meglepo a meglepo MZP 3. Hely meg a jobbik gyengelkedese.
8/9 anonim válasza:
5os az biztos nem a fidesz lesz, 12 ev alatt bebizonyitottak, azt h nem lopnak en semmilyen politikusnak nem hiszem el, de az eut es az oktatast az ellenzek minimum javitana (mondjuk ahol most van onnan nem nehez)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!