Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek hajlandó lesz...

Szerintetek hajlandó lesz Karácsony Gergely visszalépni Márki-Zay Péter javára a második fordulóban?

Figyelt kérdés

2021. szept. 30. 07:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
66%

10# hypno, kivételesen egyetértek VELED nagyjából. Jó ezt egy ellenzéki szavazótól hallani...

Karácsony másfél éve lenyilatkozta, hogy nem indul a miniszterelnöki versenyben...

Vajon mi/ ki és miért változtatta meg??? A Párbeszéd, az LMP, az MSZP lassan mérhetetlen pártok....

De hát a forgatókönyvet megírták az Apró villában, nincs mese!!

2021. szept. 30. 08:12
 12/17 anonim ***** válasza:
71%

Azt, hogy ki mikor mit nyilatkozott, vagy mondott, az kb semmit nem jelent. A politikában pláne.

2021. szept. 30. 08:15
 13/17 anonim ***** válasza:
76%
Abszolút MZP párti vagyok, de a visszalépésnek az a lényege,hogy aki kevesebb szavazatot kapott,az lép vissza.Így nem hajlandóság kérdése,hanem a józan észé ki fog visszalépni.
2021. szept. 30. 09:13
 14/17 anonim ***** válasza:
93%
Én is azt mondom, hogy Karácsony igenis töltse ki minimum az első ciklusát, ne használja a fővárost ugródeszkának a karrierjéhez. MZP a favoritom, de ő lehet hogy még korai a mai Magyarországnak, ő egy érettebb demokráciában, gondolkodni képes választópolgárok mellett lenne hatékony miniszterelnök.
2021. szept. 30. 09:19
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez nekem se tetszik. Az ellenzék szempontjából nem is értem. Ahelyett, hogy meg lenne az öröm, hogy Karácsony behúzta Budapestet mit akarnak? Ha tegyük fel megnyeri, lemond, de akkor időközi választást kell kiírni, kit tesznek a helyére, aki biztos behúzza Bp-t? Vagy megkockáztatják, hogy bukják a fővárost esetleg?
2021. szept. 30. 10:27
 16/17 A kérdező kommentje:
15# Remélhetőleg karácsony is így látja. :D
2021. szept. 30. 10:38
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Nincs akkora jelentősége, hogy az első fordulóban Karácsony Gergelyé volt a több szavazat: Márki-Zaynak elég nagy tartalékai vannak az előválasztáson belül is (pl. Jakab Péter szavazói), a lakosság egészét tekintve pedig ő a legszélesebb réteg számára elfogadható ember. Karácsonynak pedig amúgy is ott van Budapest, és amúgy is eléggé ímmel-ámmal vetette bele magát a miniszterelnök-jelöltségért folyó küzdelembe.

Szerintem Karigeri fog visszalépni, csak nem akarják idő előtt bejelenteni, mert akkor a második fordulóig ízekre szedné MZP-t a Fidesz-gépezet.

2021. okt. 3. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!