A gyakoris politika jósok megint kudarcot vallottak? 2018-ban Vona Gabocát jósolták minsizterelnöknek, és Vona Gaboca azóta kuka. A gyakoris jósok Márki Zay Péter jósolták esélyesnek, és Dobrev Klára meg a DK tarol az előválasztáson.Jósolnak még?:D
Nem tudom, miért lettem leértékelve (57%-os). De gondolom azért, mert úgy gondolták egyesek, hogy MZP nem lett sikeres, hiszen a DK nyerte a legtöbb körzetet, nem az MMM. Csakhogy a DK-t és a MMM-et nem lehet összehasonlítani, hiszen az egyik nem párt, nem is indult sehol (vagy ha igen, ezt nem tudom, akkor szándékosan kevés helyen, mert nincs híre).
Csak Dobrevet és MZP-t lehet összehasonlítani a kérdés alapján, mint személyeket.
Egy költői kérdésem van a kérdezőhöz: ki a sikeresebb szerinted? Az, akiről az ország 1/3-a még csak nem is hallott márciusban, és esélytelennek kiáltották ki még 1 héttel az előválasztás vége előtt, VAGY pedig az, akit mindenki abszolút esélyesnek kiáltott ki, és egy minimum 15 éve ismert, profi politikus? Nyilván tudjuk a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!