Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményed a Posta...

Mi a véleményed a Posta Imre-esetről?

Figyelt kérdés

[link]

Letartóztatták, rátört a TEK, terroristának és mindenfélének állítják be, államellenes cselekmény, gyilkosság előkészülete, etc. Halálra ítélt pár politikust, azonban jogilag nyilván dőreségek a vádak a hóbortos társasággal szemben.

Ugyanakkor tény, hogy a politikusok nincsenek felelősségre vonva. 80%-os államadósság, a gazdaság tönkretétele, kiárusítása, az ország szétlopása, semminek sincs következménye. A lakosság nagy része valóban felelősségre vonná a politikusbűnözőket.

Lehet, hogy maga az állam és a kormány minősül terroristának ezen polgárok megfélemlítése esetében?

2021. szept. 29. 16:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%
Azért péter gábor meg a sok zsidó aki magyarul beszél elbaszta
2021. okt. 4. 23:10
 12/16 anonim ***** válasza:
23%
ezt a kerdest "anonym" c alattt a tetulada postaimre tette fel
2021. okt. 5. 07:29
 13/16 anonim ***** válasza:
48%

Nem buta, de talán a túl sok extra tudás amire szert tett borította meg szellemileg. Gondolom rájött az oroszországi tanulmányai alatt, hogy minden háttérből van mozgatva és ez, azzal párosulva, hogy egy olyan karakter aki nem adja fel soha; kikészítette agyilag. Mert mélyen legbelül tudja, hogy szélmalomharcot vív és így a végén már ilyen elkeseredett próbálkozása volt, hogy akkor kiirtja a szandál-zoknis csipet-csapatával a háttérhatalmat.

Használhatta volna értelmes dolgokra is a tudását (szolgálva a hatalmat - bár ez teljesen ellentmondana a személyiségének) és a megszerzett pénzből pedig építhette volna a saját közösségét/valóságát. De azért ahhoz nem volt elég okos, hogy ennyire ketté tudja választani a kettőt. Vagy nem hasadt meg ennyire a tudata, hogy ezt megtegye/kezelni tudja.

2021. nov. 4. 11:59
 14/16 anonim ***** válasza:
Posta bennfentes volt csak nem vette be a gyomra azt ami ott ment!Ő már régóta várta a TEK érte menjen! Mennyi emberhez jutott el a PI kör? Most azzal a hírekbe került sokan felkapták a fejüket és utána néznek mi is ez az egész. Reklám! És mi van ,ha igaza van? Mondja meg valaki tisztességtelenek ellen ,hogy lehet tisztességesen harcolni? Volt rá példa a börtönből valaki a miniszteri székben kötött ki!Sokoszor a hatalom az igazakat börtönözi be és a bűnözőket elengedi! Érzi azt a Magyar nép itt nincs minden rendben! De miből választhat? Van a szar meg a fos! És ez a két oldal az elemző szerint is úgy össze van fonódva ,hogy már elválaszthatatlan! De mondja meg nekem valaki a Mi Hazánk nevét miért nem ejti ki a két oldal? Nehogy utána nézzenek mi a programjuk? Ne legyen köztudatban? Talán most ,hogy ők az oltás ellen vannak átpártolnának hozzájuk? Akiket a legjobban üldöznek azok mindig az igazak!
2021. nov. 4. 19:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Csak azért tudom kiről van szó mert a Fidesz volt nyomdászával készült interjúit megnéztem, érdekes volt vártam a folytatást de gondolom most már hiába várom. Abban viszont biztos vagyok, hogy ennek az interjúknak köze van ahhoz, hogy úgy érezték na ideje lekapcsolni, a nyomdász nagyon jókat mesélt, aki hallotta az például pontosan tudja most már tényleg mekkorát hazudik a nemzeti konzultációval a Fidesz valójában, hamisítják az egészet úgy ahogy van. Meg valljuk be, komolytalan a terrorkészületeinek a komolyan vétele, semmi komoly cselekményre nem készültek, akik készülnek azok nem színpadiasan a legnagyobb nyilvánosság előtt hülyéskednek a youtubeon.
2021. nov. 5. 19:27
 16/16 anonim ***** válasza:

15-os!

haaat nekem nem tunt szimpla hulyulesnek az azota halisten letiltott postaimre fele "zsidofergezos" videoja!

2021. nov. 6. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!